RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: kwing2
打印 上一主題 下一主題
收起左側

灣仔橋底搖控車塲裝修進行中..

piccoengine 發表於 2011-9-9 17:29:11 | 只看該作者
毛 發表於 2011-9-9 17:27
我就係玩咁耐, 都冇見到有個牌. 所以我對眼係比你仲要細.

禁煙牌我就知有好多.......
IBM 發表於 2011-9-9 18:11:21 | 只看該作者
天水圍和 JV 都有係當眼地方貼著告示只淮玩電動車, 橋底就真係唔多覺

或者玩開油車的 ching 不如試下玩電車, 以前無得差電, 玩油車係方便些

現在的鋰電, 前一兩日差定去都可以好爆, 帶十排八排去, 一樣可以盡興
個人意見...我唔係因為覺得方便先玩油車.
chub 發表於 2011-9-10 23:23:56 | 只看該作者
毛 發表於 2011-9-10 10:10
個人意見...我唔係因為覺得方便先玩油車.

唔好意思呀師兄,請問你因咩先玩油車呢?
我個人就貪麻煩先玩油車.
阿虫 發表於 2011-9-12 13:41:17 | 只看該作者
Scania 發表於 2011-9-7 23:27
天水圍都係寫明唔比放,但都係冇人理照玩…

呀C兄, 咁你意思即係天水圍寫明唔比放油車就等於"政府車場不嬲都唔比玩油車"???  定係你真係見到所有政府車場都有寫住唔比玩油車先, 又或者你問過政府部門先????
定係你個人以為係既野就等於事實?????
阿虫 發表於 2011-9-12 13:50:51 | 只看該作者
chub 發表於 2011-9-10 23:23
唔好意思呀師兄,請問你因咩先玩油車呢?
我個人就貪麻煩先玩油車.

阿C兄, 我原先都係灣仔場玩開電車, 都不知玩得幾開心, 後黎受到呢度A字頭版主不斷宣揚呢個環保意識感染下, 我先改去玩油車嫁, 因為呢個電池製造實在太過不環保啦....我醒啦!!!