RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: ~可樂~
收起左側

我係呀豪!我好想重返遙控貨車界!!

lf2c 發表於 2011-8-21 00:22:29 | 顯示全部樓層

咁咪即係當你無到既姐................
連最簡單既尊重別人都唔識.........佢冇得救架啦.........
Dork 發表於 2011-8-21 00:25:41 | 顯示全部樓層
MAZDA 發表於 2011-8-21 00:18
回復 lf2c 的帖子

C兄 !我打比佢佢咁試過播啲車的引擎聲...唔知係米MM2 GAME個啲....

佢其實係米有精神病架 = =
~KH~ 發表於 2011-8-21 00:30:02 | 顯示全部樓層
唉....呀豪做咩要出post.....係咁比人抽水...
路過入來踩兩踩
MAZDA 發表於 2011-8-21 00:33:25 | 顯示全部樓層
回復 Dork 的帖子

我只知佢係一個半巴士迷來 ,個時我同佢遊過巴士河的...
當時我識佢個人未似而家咁 ,鐘意錄巴士的中門關門的聲
音同埋駕駛室的指揮燈聲 ,都唔緊要 ,當係興趣來 !但佢
用呢啲聲音做啲迴避人地打電話問佢野 ,追佢位置等就真
係好唔岩 ,好唔洽當~~~~ 搞到個個都犯眾僧....唉~~~
 樓主| ~可樂~ 發表於 2011-8-21 08:25:59 | 顯示全部樓層

我唔介意俾你地講反之前我做錯既野.因為我真係我真係有做錯..但係我好後悔以前做錯既事 !  我真係好想你地可以俾我一次機會去同你地玩車 ! 我知之前係我唔岩..但係我係而一年來...我真係好想可以同反你地玩車!!  好似記唔記得有一次...我叫你地出來玩車...話請你地所有人食M記...我真係好想好似以前咁...開開心心!!  我以前放你地飛機...我知我係錯!! 我好想你地俾多次機會我去同反你地一齊去玩!!  當我係冇接觸車而一年來..我有反省過我前既過錯....以前大家真係唔好意思...就怪我以前係一個飛機友...但係..由而加我真係想用我既行為...做俾你地睇...!我好想做一個有品既人俾你地知道!! 大家....以前既事真係好對唔住!! sorry !! 特別係香港島玩車既所有人!! 真係好對唔住!! 如果你地可以同意我出反來玩車!!我好想送反一D野俾你地....咁係想我對以前既過錯俾反少少心意!! 我好想你地俾多最後一次機會去做俾你地睇!!
bbfish02 發表於 2011-8-21 12:03:35 | 顯示全部樓層
唉…師兄早知今日何必當初牙,我睇左咁奈都係你既問題萬事得師兄都比個幾個機會你啦!佢咁好人你都激嬲佢成咁真係幫你唔到
ming1389 發表於 2011-8-21 13:14:03 | 顯示全部樓層

回復 ~可樂~ 的帖子

實冇人釆.............
Doughboy 發表於 2011-8-21 15:00:36 | 顯示全部樓層
~KH~ 發表於 2011-8-21 00:30
唉....呀豪做咩要出post.....係咁比人抽水...
路過入來踩兩踩

KH 兄,很久不見了
hei_choro 發表於 2011-8-21 15:50:34 | 顯示全部樓層
~可樂~ 發表於 2011-8-21 08:25
我唔介意俾你地講反之前我做錯既野.因為我真係我真係有做錯..但係我好後悔以前做錯既事 !  我真係好想你地可 ...

樓主要知道,
誠信就似玻璃.

碎左雖然可以痴返
但條痕就係永遠
ming1389 發表於 2011-8-21 16:18:33 | 顯示全部樓層

回復 hei_choro 的帖子

講真呀萬兄都算幾好人....飛機豪佢連港島區隊長萬兄都玩..又飛機又甩底.hold左人地野出來交收又''甩底.伸唔只隊長萬兄一個令野.其他師兄都令過野..激到人地火都嚟著哂燈...........
我果陣同萬兄佢地玩遲到我都會打比萬兄話要遲d到.冇交帶就唔係敢好啦..有交帶的話..萬兄佢都會照等
嚟飛機豪佢想''龜''隊都好難唔洗止意......
rcmodel 發表於 2011-8-21 16:52:22 | 顯示全部樓層
其實我好想知點解樓主要放飛機 同埋係電話播怪聲

佢既行為我只可以理解為精神有問題
而一個精神有問題既人。點解又會突然想同番大家玩呢。又點解突然會改呢。還是背後有咩原因呢
遙控新手 發表於 2011-8-21 17:16:08 | 顯示全部樓層

但我覺樓主是正常的,只是比較怕醜

只是我個人睇法
cedricho 發表於 2011-8-21 17:38:34 | 顯示全部樓層
回復 MAZDA 的帖子

咁由得佢啦.
都不用再理佢.
我有架ford同benz.
希望快d番新完同大家玩.
cedricho 發表於 2011-8-21 17:45:14 | 顯示全部樓層
我有排先開到工wor
ming1389 發表於 2011-8-21 17:46:06 | 顯示全部樓層
回復 cedricho 的帖子

收pm...............
lf2c 發表於 2011-8-21 19:21:56 | 顯示全部樓層
遙控新手 發表於 2011-8-21 17:16
但我覺樓主是正常的,只是比較怕醜

只是我個人睇法

但佢一次又一次咁放人飛機wo........
我唔覺樓主係正常囉.........直頭覺得
樓主係好無聊同好幼稚.......
~KH~ 發表於 2011-8-21 22:50:12 | 顯示全部樓層
Doughboy 發表於 2011-8-21 15:00
KH 兄,很久不見了

LEO兄,一日不見如(格)三季
我地都係冇見百幾年姐
Doughboy 發表於 2011-8-22 09:08:50 | 顯示全部樓層
~KH~ 發表於 2011-8-21 22:50
LEO兄,一日不見如(格)三季
我地都係冇見百幾年姐

我都係路過入來, 抽下水
MAZDA 發表於 2011-8-22 11:57:44 | 顯示全部樓層
回復 Doughboy 的帖子

叔叔,今個星期六晚來不來呀?
MRX-2 發表於 2011-8-23 16:36:29 | 顯示全部樓層
~可樂~ 發表於 2011-8-21 08:25
我唔介意俾你地講反之前我做錯既野.因為我真係我真係有做錯..但係我好後悔以前做錯既事 !  我真係好想你地可 ...

http://s96.photobucket.com/albums/l172/rc_daily/?action=view¤t=1d3566b2.mp4

登錄/註冊後可看大圖

重溫一下先