RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: MRX-2
打印 上一主題 下一主題
收起左側

MRX-2正式回歸

阿峰 發表於 2011-9-8 05:52:05 | 只看該作者
只因日報維護進行中
snowsenki 發表於 2011-9-8 05:58:59 | 只看該作者
ming1389  he...he...有都唔會自爆啦..........................................

你無救Ga la
香港以後無人再想同你一齊玩貨車Ga la
之前D道謙啟示有用咩?道謙左幾耐又係咁
大Ray是旦Up話有人係呢度有得賣.....你咁大反應做乜?
你無啦啦話:我見到有人向格離台攪9月份團購真實」爆炸版鋰電」喎…仲要唔同種…再大炸得最勁都有…  發表於 昨天 16:17

係得我係個邊売電、你唔係散播搖言係咩?
仲有點解要Copy我打Ge野先?
我之前以為你仲有得救、都無再話禁止你Dセ、禁止你D物、
仲同人話過比你出黎玩車、因有段時間係網上行為良好
我対你唔止好失望Law
你Copy我D野我係唔開心
最嬲就係我無話你D電有問題、你居然無啦啦散播搖言話我D電係危險品爆炸電、作大我売D鋰電有危險性質量

各位、我有話過比華仔出黎玩Ge言論我収返、我対呢個人完全死心!!!!

華仔!你中意講咩就講咩、由呢個Post開始我決定永遠無視、抗拒、拒絶你
卍亮卍 發表於 2011-9-8 06:25:15 | 只看該作者
算吧啦=.=呢個華仔..比咁多次機會佢..佢死都唔改...無得救...救番都哂口水...
ming1389 發表於 2011-9-8 08:45:13 | 只看該作者

回復 snowsenki 的帖子
10000mAH電你敢想'''獨霸'''黎做咪比哂你做囉我唔做啦!
你中意講咩就講咩  
  你吳會0左姐..我又吳係話你..............  
tommy1218 發表於 2011-9-8 11:33:03 | 只看該作者
MRX-2 發表於 2011-9-6 05:57
咁多位師兄!好耐無同大家見面,現向各位宣布MRX-2正式回歸                                              ...

睇你幾時再...............回歸
ming1389 發表於 2011-9-8 18:38:14 | 只看該作者
mansiu 發表於 2011-9-8 19:00:51 | 只看該作者
其實點解唔將佢透明化呢‧,冇人彩佢應該會收皮掛

PS 係 遙控工房~唔係搖控工房,謠言~唔係榣言
mansiu 發表於 2011-9-8 19:38:05 | 只看該作者

回復 ming1389 的帖子

請各貨櫃車扳友留言
該煨囉~冇版友留言~
我都覺我冇得救,回個膠人