RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: 呀爆
打印 上一主題 下一主題
收起左側

買控同差機 大家有咩意見

AMAT 發表於 2006-9-27 23:23:20 | 只看該作者
原帖由 呀爆 於 2006-9-27 23:22 發表

哈哈...太多名詞..唔知係咩樣

溫下書先再講.....
oasc 發表於 2006-9-27 23:26:14 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2006-9-27 23:20 發表
我覺得一定要買支3PKS囉~!但要記得係爸爸俾錢先好買喎!~

差機要買TLP.........襯返~!

OK,講正經,有錢咪買3PM囉,冇錢咪等二手3PK囉....都用得....再唔係有錢就梗係買3PKS啦~!
買差機....ADVANTAGE係我 ...

ADVANTAGE係你今期O既推介嗎?咁呢部ADVANTAGE呢?
銅鑼灣大帝 發表於 2006-9-27 23:29:39 | 只看該作者
原帖由 cHRisTiAN 於 2006-9-27 23:18 發表

3pm唔好咩?

好就當然係好啦﹐但futaba fm控對我來說貴左D﹐我用緊大陸fm控﹐如果要換套靚fm控﹐我會等2pl
cHRisTiAN 發表於 2006-9-28 00:20:49 | 只看該作者
其實有冇人用過futaba差機呢?
對佢有咩評價.
AMAT 發表於 2006-9-28 00:21:55 | 只看該作者
原帖由 oasc 於 2006-9-27 23:26 發表

ADVANTAGE係你今期O既推介嗎?咁呢部ADVANTAGE呢?

喂!新機嚟喎係咪先!?哈!
AMAT 發表於 2006-9-28 00:23:41 | 只看該作者
原帖由 銅鑼灣大帝 於 2006-9-27 23:29 發表

好就當然係好啦﹐但futaba fm控對我來說貴左D﹐我用緊大陸fm控﹐如果要換套靚fm控﹐我會等2pl

2PL FM版都OK,不過唔知幾時會到香港.
AMAT 發表於 2006-9-28 00:24:14 | 只看該作者
原帖由 cHRisTiAN 於 2006-9-28 00:20 發表
其實有冇人用過futaba差機呢?
對佢有咩評價.

CDR5000 VERION2正~!我都好想有部,可惜我冇錢!哈!
AMAT 發表於 2006-9-28 00:29:35 | 只看該作者
原帖由 oasc 於 2006-9-27 23:26 發表

睇咗TEAM ORION介紹,呢部O野FOR飛機遙控玩具用喎~

同埋佢只係寫最多5A......唔知係NI-MH 5A定LI PO都可以去到5A喇.
GigaRacer 發表於 2006-9-28 08:44:23 | 只看該作者
原帖由 呀爆 於 2006-9-27 07:22 發表

哈哈...太多名詞..唔知係咩樣

Since you "mug doo" don't know, wait for 3PL FM la.  You should be able to find it anytime soon.  You will have more "don't know" if you get a 3PK(s)

BTW, I really don't know the name PK.... pk pk