RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2431|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Hot Body Cyclone S vs TA05

rsx 發表於 2006-10-3 15:24:18 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
Hello,

Is this a new car ?  Is this available in HK ?  Any big brother tried this ?  Any comment ?

How does this car compared with TA05.  Better ?  Worse ?

(or this Cyclone S is in the same grade as Xray T2R)

The picture of this cyclone just look very attractive and it come with a stratus body too.

Sorry for so many questions.  I've been out of this hobby for a long time and just want to get back with minimal investment on a new car.   My target car list is T2R, TA05 and this Cyclone.  TA05 is also very attractive, but it seem to need lots of options to make it good ?  (not sure. I only saw a full custom TA05 and think this chassis may need lots of options)

Thanks.
觀星是答案 發表於 2006-10-3 15:30:24 | 只看該作者
我上星期買 o左台 Cyclone S
星期五跟幾台有改裝的 TA05 跑過 (他們改了頭單, 中單 .....); 是跑輸, 不過只是輸少少

P.S. 我架 Cyclone S 只換了彈弓就去跟他們跑
Mobility(雲) 發表於 2006-10-3 15:45:39 | 只看該作者
race again this weekend
觀星是答案 發表於 2006-10-3 15:46:35 | 只看該作者
原帖由 Mobility(雲) 於 2006-10-3 15:45 發表
race again this weekend

但係我套頭單仲未裝上車 wo !
 樓主| rsx 發表於 2006-10-3 16:33:59 | 只看該作者
Thanks. Very good.  

Is the plastic solid ?

Where you race ?  May I join ?  (But I need to get a working car first, so maybe next next ... week to join)

Which kind of motor you run ?  (I still have a good shape yok 23 turn left)

觀星是答案  hing, please check pm.    (Thanks got the answer)

原帖由 觀星是答案 於 2006-10-3 15:30 發表
我上星期買 o左台 Cyclone S
星期五跟幾台有改裝的 TA05 跑過 (他們改了頭單, 中單 .....); 是跑輸, 不過只是輸少少

P.S. 我?

觀星是答案 發表於 2006-10-3 17:08:41 | 只看該作者
原裝用的是很硬的膠料 (混碳膠 ?)

我們在大窩口玩車多 (詳見 "放車約會及後感發佈版")

我用的是 HPI 23T 摩打 (R2 TSL ?)
 樓主| rsx 發表於 2006-10-3 17:31:59 | 只看該作者
Thank you.

I am in Kwai Hing, very close.  
cncsa 發表於 2006-10-3 18:02:16 | 只看該作者
最近女友也開始想玩電車~~~所以最近也在看Cyclone S ^^
不知道HK 賣多少 TAIWAN 要價NT$5000~
這台車的操控好嗎??  是不是要改的很多才會很會跑呢??
觀星是答案 發表於 2006-10-3 18:18:37 | 只看該作者
原帖由 cncsa 於 2006-10-3 18:02 發表
最近女友也開始想玩電車~~~所以最近也在看Cyclone S ^^

HK 最平賣 $10xx 吧
AMAT 發表於 2006-10-3 18:19:55 | 只看該作者
原帖由 cncsa 於 2006-10-3 18:02 發表

嘩.....為女友買部CYCLONE S.......

除非個女朋友真係好鍾意玩.....否則我一定唔會咁大投資囉!哈!
cncsa 發表於 2006-10-4 11:32:49 | 只看該作者
果然跟台灣這邊價錢差很多~~~我今年因該11月份會去HK 到時再去好好的購買一番^^
為何會想買遙控車給我女朋友~~是因為她想陪我玩~~之前有帶她去drift 玩了一陣子她就跟我說她比較想玩速度快一點的車子~~@@ 說玩drift太慢了@@(剛好旁邊有台電車急駛而過)
所以才問她到底想玩大腳還是電房車??

不知道各位夥伴是否可以給我建議~~去HK有哪些店家值得我去逛逛呢??
還是只要到廣華街到處逛就好了呢??
觀星是答案 發表於 2006-10-4 12:02:04 | 只看該作者
原帖由 cncsa 於 2006-10-4 11:32 發表
果然跟台灣這邊價錢差很多~~~我今年因該11月份會去HK 到時再去好好的購買一番^^
為何會想買遙控車給我女朋友~~是因為她想陪我玩~~之前有帶她去drift 玩了一陣子她就跟我說她比較想玩速度快一點的車子~~@@ 說玩dr ...

Cyclone ... 真的去一去自由道那邊的 Jet Hobby 找 hop-up parts 吧
courel500 發表於 2006-10-4 12:25:32 | 只看該作者
原帖由 觀星是答案 於 2006-10-4 12:02 發表

Cyclone ... 真的去一去自由道那邊的 Jet Hobby 找 hop-up parts 吧

個間舖跟working hours , 平日好似 19:00 左右關門 , 而且佢比較遠離 KWS , 去之前最好睇睇時間先去 , 如果唔係就白走啦 !
Mobility(雲) 發表於 2006-10-4 12:45:25 | 只看該作者
原帖由 cncsa 於 2006-10-3 06:02 PM 發表

NT$5000.........
Mobility(雲) 發表於 2006-10-4 12:47:07 | 只看該作者
原帖由 courel500 於 2006-10-4 12:25 PM 發表

個間舖跟working hours , 平日好似 19:00 左右關門 , 而且佢比較遠離 KWS , 去之前最好睇睇時間先去 , 如果唔係就白走啦 !

Mon-Sat xxx-1930. sunday (close)
 樓主| rsx 發表於 2006-10-4 14:08:10 | 只看該作者
Jet Hobby ?  They have a repuation of not stocking enough spare parts.  

Maybe I should consider T2R or TA05