RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2071|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

你地玩TA05飛街怕吾怕好易入沙啊

112233men 發表於 2006-10-4 10:28:38 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
你地玩TA05飛街怕吾怕好易入沙啊....
整到的齒好易達啊.....
有冇辦法啊..........
指教指教................................
dandan 發表於 2006-10-4 11:06:58 | 只看該作者
唔怕 !
買多幾套SPARE囉 !
AMAT 發表於 2006-10-4 11:33:21 | 只看該作者
係會入沙O架......

一係唔好係塵大地方玩,一係攞埋把掃去玩,玩一次掃一次.
ALEXANDER 發表於 2006-10-4 11:59:11 | 只看該作者
用纖維膠紙封左車底大減齒個孔,咁就唔會再掃喇
AMAT 發表於 2006-10-4 12:20:54 | 只看該作者
原帖由 ALEXANDER 於 2006-10-4 11:59 發表
用纖維膠紙封左車底大減齒個孔,咁就唔會再掃喇

坦白講,如果你係用返原裝大牙齒,其實掃O既機會真係唔高.....

你不如驚下個珠差入塵,又或者係部車入晒塵點掃返O的沙石出嚟仲好過.
dandan 發表於 2006-10-4 14:00:38 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2006-10-4 12:20 發表

坦白講,如果你係用返原裝大牙齒,其實掃O既機會真係唔高.....

你不如驚下個珠差入塵,又或者係部車入晒塵點掃返O的沙石出嚟仲好過.

AGREE !!!
ALEXANDER 發表於 2006-10-4 20:35:35 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 4/10/2006 12:20 PM 發表

我未試過用原裝齒,我用64PITCH,貼左真係唔會點掃(根本冇掃過),唔貼真係掃到九彩
至於架車載住D沙石.......反轉架車搖下咪得囉~
 樓主| 112233men 發表於 2006-10-5 10:34:01 | 只看該作者
我未試過用原裝齒,我用64PITCH,貼左真係唔會點掃(根本冇掃過),唔貼真係掃到九彩

你都是過.............點貼啊.....
有冇相啊...........
因為我都是過用的野貼底......
係吾得嫁.......(一樣死....一樣達到七彩咁)

ALEXANDER 發表於 2006-10-5 15:05:34 | 只看該作者
原帖由 112233men 於 5/10/2006 10:34 AM 發表

你都是過.............點貼啊.....
有冇相啊...........
因為我都是過用的野 ...

就咁封住佢囉,我貼左之後冇數過喎
AMAT 發表於 2006-10-5 15:18:26 | 只看該作者
我用原裝齒,唔貼底都冇事.
SPOONACCORD 發表於 2006-10-5 15:26:25 | 只看該作者
咁danger?