RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1651|回復: 3
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Club Track

Mugen924 發表於 2012-9-21 06:18:40 來自手機 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

關於johnchan9900早前話( 大家有沒有發現CT 的B 哥, 三十幾重在車場, 人工又低, 點生活呀 CT問題)已正實係johnchan9900無中生有,經CT既內部會議B哥全不知倩,都親口講無講過以上既野,我唔知呢個johnchan9900係想搞分化定令有其他目的!
niwadaisuke 發表於 2012-9-21 09:52:20 | 只看該作者
所以好唔明白既係"關心朋友前途",關心一個朋友唔係私下同佢講而係o係無同佢講既情況下公開討論呢D野,好難令人信服JOHNCHAN9900真係關心人架喎
 樓主| Mugen924 發表於 2012-9-21 10:13:39 來自手機 | 只看該作者
真心笑出眼淚水,
johnchan9900你講到係為 [朋友]
咁偉大,我希望你能清楚解答下列問題,
以解除各位關心呢個問題嘅疑慮:
首先,B哥並不認為你係佢朋友,亦不知道johnchan9900呢個網名真人是那位?

B哥有否親口向你提過工作上/薪酬代遇上的不滿?

B哥有否要求你提供幫助?

你在CT的會員号碼是?

以上提問希望你能回答.
若果答唔到又或者答唔出又或者唔敢答的話....呢..
咁,就唔該你公開道歉!
d.s 發表於 2012-9-21 12:12:25 來自手機 | 只看該作者
一個 johnchan9900
一個  你班487
两個都好橋地係2012年7月頭註冊...
两個acc都好橋地只係搞事,毫無建樹
現今要玩分身好容易,而且分開ip亦易如反掌~
果隻什麼johnchan9900睇怕都唔會蒲頭~
之但係請d sea food鬼緊記,
先撩者賤
打死無怨