RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 自由人
打印 上一主題 下一主題
收起左側

因某原因本人決定永遠唔會造3層新記,油記..

JerryLeung12 發表於 2012-12-12 18:40:15 | 只看該作者
大家吾好這樣啦,我jer仔冇乜資格講嘢,但個個也是難得一起玩的好船友,就當無事啦,我們繼續在這兒分享下,傾下就好了。快聖誕啦,大家也一起開心點啦。
Q太郎 發表於 2012-12-12 19:37:11 | 只看該作者

鯊魚佬,你收啦,幾+歲人錯又唔認打又唔企定,你無得救嫁勒,第一招,初相識最叻常同人講,你人生好悲慘,又自殺過又離過婚又話可寫本書你太睇得自己太高,你啲4.5線既人,你死唔比你死咩,駁同情,騙人真友情,好心你啦如果你唔係老吹,死唔去..檢討吓你既人生啦,攻於心計..機關算盡,唔辛苦既咩,做返個正常人啦,阿彌陀彿,回頭是岸..你可騙盡世人..騙不過你個良心,希望你還有良知.  完
mkjeo 發表於 2012-12-13 23:08:33 | 只看該作者

鯊魚佬,送份聖誕禮物比你
http://rc-evo.com/xbbs/forum.php ... 0725&extra=page%3D1
 樓主| 自由人 發表於 2012-12-14 13:04:20 | 只看該作者

因某原因本人決定永遠唔會造3層新記,油記...暫時唔會係工房出POST....多謝一直支持我既老友,好友,朋友.船友以及一眾師兄們.....謝謝"
                        鯊魚仔    14 DEC 2012  17:55
   ( 呢個純粹係本人既決定,希望大家比 D 時間我,等我心情平伏一下.....謝謝大 家關心.. )

antony_wong2001 發表於 2012-12-14 13:27:27 | 只看該作者
唔洗吖,各有各玩,或者休息一陣,重出江湖,玩船啫。
andrew007 發表於 2012-12-14 14:28:23 | 只看該作者
咩事嘈得咁緊要呀!啱咀型咪吹多兩句囉!
何必為小小事反目呢!男人老狗唔記仇嘅
siukeung1972 發表於 2012-12-14 14:42:59 來自手機 | 只看該作者
自由兄
點都好!堅恃玩船,吾好放棄自己興趣!祝happy過每一天
                                             強上
鍵仔 發表於 2012-12-14 15:09:12 | 只看該作者
鯊魚仔  未到 21 號  ...  你咁快封筆  ???  唔似你喎  ...

咪嘥我心機幫你砌棚鯊魚牙啦  ...  我撐你  陪我玩啦 !!!  仲有黃蜂仔  佢地呢  ???  
JerryLeung12 發表於 2012-12-14 15:12:15 | 只看該作者
鯊魚, 吾好放棄, X'mas sunday tuen mun see you la~~
JerryLeung12 發表於 2012-12-14 15:17:10 | 只看該作者
大家無事啦~~~
JerryLeung12 發表於 2012-12-14 15:18:19 | 只看該作者
Shark, haha, i teach you, just change the photo and come again~~ hahahahaha
138168 發表於 2012-12-14 17:44:59 | 只看該作者
自由人 發表於 2012-12-14 13:04
因某原因本人決定永遠唔會造3層新記,油記...亦唔會係工房出POST或發言....多謝一直支持我既老友,好 ...

請冷靜!小小打激等於鼓勵!
待心境平伏下來.......你會覺得容易解决
我們等待你......"吹...船"樂趣
 樓主| 自由人 發表於 2012-12-14 17:55:11 | 只看該作者
        好多謝大家關心我 , 只係心情暫時未回復 有 D  DOWN ....平伏左會繼續同大家傾船經吹吹水......
         玩船,造船係我既興趣,亦係我既熱愛事好....所以我唔會放棄.........
138168 發表於 2012-12-14 18:34:31 | 只看該作者
自由人 發表於 2012-12-14 17:55
好多謝大家關心我 , 只係心情暫時未回復 有 D  DOWN ....平伏左會繼續同大家傾船經吹吹水......:ha ...

咁仲唔拿拿声將標題"决定永遠xyz@#$" 柵咗佢?
我當你飲大咗,神智不清喳!
138168 發表於 2012-12-14 18:36:56 | 只看該作者
自由人 發表於 2012-12-14 17:55
好多謝大家關心我 , 只係心情暫時未回復 有 D  DOWN ....平伏左會繼續同大家傾船經吹吹水......:ha ...

超..........,good ending
 樓主| 自由人 發表於 2012-12-14 18:38:14 | 只看該作者
      我只係永遠唔造 3層 新記,油記...唔洗改...心情好返會造其它船.......
man6815 發表於 2012-12-14 18:44:16 | 只看該作者
亞老友呀,我隻港拖重要同你隻捕鯊船死過㗎,重有我剛入手一隻好嘢,等住收你條鯊魚㗎,學黃蜂ching話齋,飲大唔算數㗎
 樓主| 自由人 發表於 2012-12-14 18:49:40 | 只看該作者
man6815 發表於 2012-12-14 18:44
亞老友呀,我隻港拖重要同你隻捕鯊船死過㗎,重有我剛入手一隻好嘢,等住收你條鯊魚㗎,學黃蜂ching話齋, ...

細蚊  真係好感激你....我以為已經冇人再同我玩船喇........
 樓主| 自由人 發表於 2012-12-14 19:04:22 | 只看該作者
JerryLeung12 發表於 2012-12-14 15:12
鯊魚, 吾好放棄, X'mas sunday tuen mun see you la~~

JERRY  真係好感激你....我以為已經冇人再同我玩船喇........
alanalan_27 發表於 2012-12-14 19:11:10 | 只看該作者
鯊魚仔 發生咩事  我咁耐上來 一來就見到 呢個post