RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: terencelyl7411
打印 上一主題 下一主題
收起左側

有冇好心人可以幫我整番架爆散左 ge TT-01

hoitang55 發表於 2006-12-3 01:22:49 | 只看該作者
原帖由 twl 於 2006-12-3 00:44 發表

請你到吹水區。吾該!

twl都唔知係唔係上黎9吹
好似cat店果個人咁

毒魚 發表於 2006-12-3 01:36:46 | 只看該作者
原帖由 twl 於 2006/12/3, 00:44 發表

請你到吹水區。吾該!

那你是不是這裡板主,不是

人家都是說關於tt-01的post,但你呢.....?像離題同想挑釁起筆戰

你應該先去想清楚自己在做什麼先同看清楚板規

大家都是玩車而已,你想來幹嘛....?說給人知自己好利害啊~~捉到人痛腳?online game咩= =?

Colin 發表於 2006-12-3 01:37:43 | 只看該作者
原帖由 hoitang55 於 2006-12-3 01:22 發表

好似cut店果個人咁

cat
hoitang55 發表於 2006-12-3 01:47:23 | 只看該作者
若再咁串只說法,不做事,
仲要下下引人,好似冇比人罵過咁
e個遙控工房就唔岩你e d人黎
Colin 發表於 2006-12-3 01:48:11 | 只看該作者
原帖由 hoitang55 於 2006-12-3 01:47 發表
若再咁串只說法,不做事,
仲要下下挑釁人
這遙控工房就唔岩你e d人黎

喂喂..你唔係壇主你唔應該咁話人wor...
毒魚 發表於 2006-12-3 01:49:33 | 只看該作者
唔理他會自動消失啦= =
simonwang002 發表於 2006-12-3 01:55:00 | 只看該作者
原帖由 毒魚 於 2006-12-3 01:49 發表
唔理他會自動消失啦= =

認同!! 忍!!
hoitang55 發表於 2006-12-3 02:00:25 | 只看該作者
原帖由 Colin 於 2006-12-3 01:48 發表

喂喂..你唔係壇主你唔應該咁話人wor...

關咩事ar,我叫英國佬睇住說明書砌唔到先搵人幫手
佢就係度串
吹水怪!有話幫人砌原來博大霧,知少少少扮代表,請你收啦! :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@(係會員twl講既,請睇第1頁佢果個post)
唔係話我唔柅幫英國佬,係我想佢唔洗下下叫人幫手
加上佢話到我個人格好差

我上左工房咁耐,都味見過一個咁串既人,
片完仲要之後果2個post講到自己好岩咁
我真係想睇下佢手車會係咩樣
有咩本事咁串

Colin 發表於 2006-12-3 02:03:33 | 只看該作者
原帖由 hoitang55 於 2006-12-3 02:00 發表

佢就係度串
吹水怪!有話幫人砌原來博大霧,知少少少扮代表,請你收啦! :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@
唔係話我唔柅幫英國佬,係我想佢唔洗下下叫人幫手 ...

唔好意思,你叫我收?麻煩解釋下你依句說明咩用意,因為我依家聽完你依句野,我個心非常之驚
hoitang55 發表於 2006-12-3 02:05:05 | 只看該作者
原帖由 Colin 於 2006-12-3 02:03 發表

唔好意思,你叫我收?麻煩解釋下你依句說明咩用意,因為我依家聽完你依句野,我個心非常之驚

你睇番佢第1頁個post,我只係引用,唔係話你
我係話佢咁講我
唔好誤會
以經加上說明令其他會員唔會好似你咁有誤會,令係受驚,sor

毒魚 發表於 2006-12-3 02:05:28 | 只看該作者
原帖由 hoitang55 於 2006/12/3, 02:00 發表

佢就係度串
吹水怪!有話幫人砌原來博大霧,知少少少扮代表,請你收啦! :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@
唔係話我唔柅幫英國佬,係我想佢唔洗下下叫人幫手 ...

我知道你十分不滿....大家都有眼看誰出了問題,只是你不理那個post,他便無引自己消失......

你越理他,他便越high越挑釁,到時有人會出手掉他入水桶了= =
教主 發表於 2006-12-3 02:11:44 | 只看該作者
出手掉他入水桶 ??
twl 該用戶已被刪除
twl 發表於 2006-12-3 05:04:20 | 只看該作者
原帖由 hoitang55 於 2006-12-3 01:22 AM 發表

好似cat店果個人咁

大家都是玩車而已,你想來幹嘛....?阿毒魚 (說給人知自己好利害啊~~捉到人痛腳?online game咩= =?

你9吹似啲啊!點解你咁話人就得?(那你是不是這裡板主,不是

人家都是說關於tt-01的post,但你呢.....?像離題同想挑釁起筆戰

你應該先去想清楚自己在做什麼先同看清楚板規

大家都是玩車而已,你想來幹嘛....?說給人知自己好利害啊~~捉到人痛腳?online game咩= =?)我沒有那麼白痴的想法lo!(e個遙控工房就唔岩你e d人黎)你都應該唔岩你e d人黎,你都係到無也建設!仲有消咩失?
Sorry呀令到阿吹先生你受驚!我真係吾知會令到喊晒bag!仲有我由頭都尾無話個我手車好,吾好吹得就吹呀!吹少D啦對你有益呀!
()係你講啲
yuiche 發表於 2006-12-3 05:34:28 | 只看該作者
原帖由 twl 於 2006-12-3 05:04 發表

大家都是玩車而已,你想來幹嘛....?阿毒魚 (說給人知自己好利害啊~~捉到人痛腳?online game咩= =?

你9吹似啲啊!點解你咁話人就得?(那你是不是這裡板主,不是

人家都是說關於tt-01的post,但你呢.....? ...
咁最初係你捉人痛腳wor......唔好咁naive啦....大個啦...
kaho0338 發表於 2006-12-3 17:58:55 | 只看該作者
大家唔洗煩boo...英國佬, 你得閑既落一落TWH meeting, 可以叫d師兄幫幫你, 佢地好helpful .....
我今日week 都會落, 睇下到時有乜可以幫到你
simonwang002 發表於 2006-12-3 18:26:24 | 只看該作者
twl

禁止發言                                        賤嘴
 樓主| terencelyl7411 發表於 2006-12-3 22:42:48 | 只看該作者
原帖由 kaho0338 於 2006-12-3 05:58 PM 發表
大家唔洗煩boo...英國佬, 你得閑既落一落TWH meeting, 可以叫d師兄幫幫你, 佢地好helpful .....
我今日week 都會落, 睇下到時有乜可以幫到你

我架車 e+ 完全地爆散哂,最重要係吾知點解個中軸同軸杯好似完全吾 fit 位咁
hoitang55 發表於 2006-12-4 00:31:36 | 只看該作者
我明la,你要將中軸杯裝好,先插中軸入頭杯,再將尾杯拎高中軸就fit位插到入去
Colin 發表於 2006-12-4 00:32:58 | 只看該作者
原帖由 terencelyl7411 於 2006-12-3 22:42 發表

我架車 e+ 完全地爆散哂,最重要係吾知點解個中軸同軸杯好似完全吾 fit 位咁

你支中軸或者軸杯有無彎到?
毒魚 發表於 2006-12-4 00:35:02 | 只看該作者
啊~~拖了入水桶了= w ="

(冷靜一下啦)