RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1483|回復: 5
打印 上一主題 下一主題
收起左側

舊Futaba PCM 1024

hanwwong 發表於 2006-12-12 23:54:05 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
有冇Brother知道現在的Futaba module (For 3Pk or 3PJ)可唔可以比舊的Futaba PCM1024用?  如果唔得,邊道有得買及幾錢?  因我個module燒在
gibson 發表於 2006-12-12 23:59:41 | 只看該作者
I didnn't try, I only know the old module can use in new transmitter, I am still using my old module in my 3PKS (around 20 years old).  
You may check HK side, hollywood road  Tak Chong..
kenyeung 發表於 2006-12-13 00:25:01 | 只看該作者
我用緊3pj module o係枝 futaba FF3 到, 不如你講o下你用咩o野 控先, 睇o下有無其他師兄試過仲好啦!
mmz 發表於 2006-12-13 00:45:22 | 只看該作者
我有枝PCM1024的FP-T3PB(唔知係唔係你想講果枝),用3PK的FM27 MODULE無問題,同樣3PK用FP-T3PB的MODULE亦無問題
 樓主| hanwwong 發表於 2006-12-13 01:21:09 | 只看該作者
我果枝係FP-T3PB, 如果照mmz兄講,可以用現在的module 了,謝謝
 樓主| hanwwong 發表於 2006-12-13 01:27:10 | 只看該作者
Futaba 幾好喎, 禁多年都可以共用