RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: yakuza
打印 上一主題 下一主題
收起左側

F103rm可唔可以用到 toyota gt one殼呢?

kelvinayhh 發表於 2013-9-15 13:21:51 | 只看該作者
IS520 發表於 2013-9-14 16:59
TOYOTA GT-ONE 嚟講呢, 個人認為 哩款最"得".

邊道有得賣?f104改103頭裝唔裝到?
 樓主| yakuza 發表於 2013-9-15 23:33:15 | 只看該作者
IS520 發表於 2013-9-15 14:20
有圖有真相嘛,
我諗樓主睇完,應該識分別啩

IS520師兄果隻果然好得玩喎,仲正過媽星。
不過晌邊樹買啫?wheel base又係260mm?
題外話,在下真係好想自介一塊低板將TRF101改到260mm wheelbase ,然後當佢F103RS咁玩。
有冇可能呢?
IS520 發表於 2013-9-16 09:37:02 | 只看該作者
kelvinayhh 發表於 2013-9-15 13:21
邊道有得賣?f104改103頭裝唔裝到?

104 改用 103 頭擔, 闊度 200MM, 參考吓.

http://rc-evo.com/xbbs/forum.php?mod=viewthread&tid=200638&highlight=

圖中 "銀色 TS010", 祗係 BLADE 出品.
IS520 發表於 2013-9-16 09:41:13 | 只看該作者

絕對同意
RX-7FD 發表於 2013-9-16 11:44:04 | 只看該作者
yakuza 發表於 2013-9-15 23:33
IS520師兄果隻果然好得玩喎,仲正過媽星。
不過晌邊樹買啫?wheel base又係260mm?
題外話,在下真係好想 ...

都話.........快摺呀~
IS520 發表於 2013-9-16 18:32:01 來自手機 | 只看該作者
快摺 有 blade 賣,但 chevron 就唔肯定,
因為 chevron 我喺日本帶佢返嚟