RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: mkjeo
收起左側

JV最近出現惡霸大佬

hele 發表於 2013-10-10 19:23:47 | 顯示全部樓層
JV has become so terrible!
andycckkww 發表於 2013-10-10 19:40:47 | 顯示全部樓層
上次見到條友架車直路尾死佐又唔叫,比人撞到重不停小人地
kelvinayhh 發表於 2013-10-10 21:12:45 | 顯示全部樓層
andycckkww 發表於 2013-10-10 19:40
上次見到條友架車直路尾死佐又唔叫,比人撞到重不停小人地

me 2
Allan007 發表於 2013-10-10 22:00:51 | 顯示全部樓層
我絕對知你講邊個,條友正常時其實都有偈傾吓,但發神經時又真係好火爆,呢類人咪少D同佢接觸嚕
gtimax 發表於 2013-10-10 23:07:40 | 顯示全部樓層
哩種人不知天高地厚.........手車唔會叻得去邊
對付哩種人好簡單, set 好D部車4.5T 推到佢自炒, 咩仇都報晒, 不過我未見過佢, 如果見倒一定會幫幫佢............pat pat
新人 發表於 2013-10-10 23:41:10 | 顯示全部樓層
gtimax 發表於 2013-10-10 23:07
哩種人不知天高地厚.........手車唔會叻得去邊
對付哩種人好簡單, set 好D部車4.5T 推到佢自炒, 咩仇都報晒 ...

Do it together
 樓主| mkjeo 發表於 2013-10-11 07:24:41 | 顯示全部樓層

我係食粥個facebook專頁揾到d條友,,我估佢同車手Lam好fan,一個玩車鬧人,一個賣野寸人(多謝kf5jerry師兄題共)
andycckkww 發表於 2013-10-11 09:12:35 | 顯示全部樓層
manman 發表於 2013-10-11 13:15:56 | 顯示全部樓層
出晒名JV 頂級 A 組車手,橙白色車殼,
經常在JV 鬥車,正常玩車都活在虛擬賽車世界中,
跑輸後就會發洩賽車手應有的情緒
 樓主| mkjeo 發表於 2013-10-11 13:35:07 | 顯示全部樓層
kf5jerry 發表於 2013-10-10 16:07
ching, 憑你的描述, 大概知係邊個, 我都比佢小過, 有次係JV大場側邊試緊車, 唔小心撞到佢架F1, 就比佢小到 ...

食粥個FB佢野野都讚好
kf5jerry 發表於 2013-10-11 15:13:01 | 顯示全部樓層
Ching 咁快起左佢底
 樓主| mkjeo 發表於 2013-10-11 15:46:40 | 顯示全部樓層
kf5jerry 發表於 2013-10-11 15:13
Ching 咁快起左佢底

都係樓上師兄PM個佢個fb我,聽講佢住屯門,,係天水圍玩,同最快果幾個,有一兩個肥仔做跟班同一齊玩車
19R 發表於 2013-10-11 17:36:17 | 顯示全部樓層
manman 發表於 2013-10-11 13:15
出晒名JV 頂級 A 組車手,橙白色車殼,
經常在JV 鬥車,正常玩車都活在虛擬賽車世界中,
跑輸後就會發洩賽 ...

真無品的車手
kc3977 發表於 2013-10-12 20:08:28 | 顯示全部樓層
大家對我之批評,我表示歉意!並對以往之行為改正,希望大家原諒!
並可以日後與大家一同分享及交流!
“sorry everyone!“
kc3977 發表於 2013-10-12 20:12:11 | 顯示全部樓層
mkjeo 發表於 2013-10-11 07:24
我係食粥個facebook專頁揾到d條友,,我估佢同車手Lam好fan,一個玩車鬧人,一個賣野寸人(多謝kf5jerry師兄題共 ...

請樓主高抬貴手收回相片!
 樓主| mkjeo 發表於 2013-10-15 13:03:13 | 顯示全部樓層
kc3977 發表於 2013-10-12 20:12
請樓主高抬貴手收回相片!

我唔識delete張相,入到編輯靜係delete到文字,相唔知去边到delete,昨天有個師兄pm我,叫我唔好delete張相,佢話原來係之前同我買左架104pro去天水圍玩,之後唔小心撞到你,你好似黑社會響朵打電話call,佢地即閃,以後冇再去玩,你記唔記得,原來天水圍真係好雜
nick0080 發表於 2013-10-15 14:23:12 來自手機 | 顯示全部樓層
其實唔delete 咪仲好 ,等d 師兄認得佢個樣,下次未唔會再撞到佢部車囉!!!哈哈
hkh1994 發表於 2013-10-15 17:08:34 來自手機 | 顯示全部樓層
玩車玩到咁
hkh1994 發表於 2013-10-15 17:10:30 來自手機 | 顯示全部樓層
玩車玩到咁 為乜呢?一係開波唔好嘈人 把口贏人好叻,但係車場上用把口贏人既人叻極有限!
paullau0114 發表於 2013-10-15 17:15:35 | 顯示全部樓層
天水圍雜唔雜,我覺得唔會關一個人事LAW,邊個埸都有好人壞人,有高手新手。你咁講我覺得你侮辱緊响天水圍玩車的各位,你比人鬧左一鑊就要我地天水圍的車友陪佢比你話埋一份。你話人無品的同時請順便檢討一下自己,以免得失別人。