RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: hkmario
打印 上一主題 下一主題
收起左側

請小心飛行

關閉 [複製鏈接]
catmay 發表於 2014-2-15 07:25:22 來自手機 | 只看該作者
bot 乜柒吖,胆小鼠之行為!
catmay 發表於 2014-2-15 08:58:25 | 只看該作者
solaris8x86 發表於 2014-2-13 19:25
一架兩年永遠唔㑹失控嘅飛機係咪應該叫五條而唔係四條呀?係人都知我架嘢沖到過對面海架喎,係你自己廢柴 ...

梗係唔失啦,加大功率jam人得你玩哂,飞極都係eye level, 跌咗扮landing.
收埋啲玩具啦!
catmay 發表於 2014-2-15 08:59:15 | 只看該作者
solaris8x86 發表於 2014-2-13 19:35
2+0
哦,我今晚有啲時間反睇部分回貼,発覺你自己比我隻bot program自動玩咗半過上午,你自己都仲未知呀?  ...

胆少到揾電腦頂……唉!
catmay 發表於 2014-2-15 09:00:51 | 只看該作者
solaris8x86 發表於 2014-2-13 20:20
2+0
圷? 乜outperformed你一丶兩公里叫做低級技術呀? 咁你成日飛得果10米丶8米hold機,你係咪仲超低低低低 ...

加到jam死人先1,2 公里野,男人短成咁,唔好出醜啦!
catmay 發表於 2014-2-15 09:03:22 | 只看該作者
skyhawk 發表於 2014-2-14 13:01
點解日日都見到呢個post浮返上面.. ?

算啦, 太陽兄, 你之前已經表示改過, 就唔洗再抖纏落去, 忍一時風平浪 ...

睇下啲人嘅態度咪知囉,
晌飛行塲果种扮大佬款,咩年代呀?
solaris8x86 發表於 2014-2-15 10:18:39 | 只看該作者
catmay 自插

無jam過你都Keep住抄....太弱lu....
skyhawk 發表於 2014-2-15 16:48:11 | 只看該作者
catmay 發表於 2014-2-15 09:03
睇下啲人嘅態度咪知囉,
晌飛行塲果种扮大佬款,咩年代呀?

我都覺得有D晒氣, 叫佢息事寧人, 但佢反而加大力度...

其實呢個世界點會有百分百分明白到人類講好話定講廢話的網頁機械人.. 仲要識比分.. 哈..

行內人都知佢吹緊水, 佢只不過又玩人肉複帖.. 唉. .仲要一個鐘上來check 一次... 咁辛苦, 何必呢..

好似之前flyarr兄講, 佢係要做最後出文果個就當自己勝利..  咁小氣又幼稚... 唉.. 無得救..
catmay 發表於 2014-2-15 18:24:11 | 只看該作者
skyhawk 發表於 2014-2-15 16:48
我都覺得有D晒氣, 叫佢息事寧人, 但佢反而加大力度...

唔係点会好人好姐比人上嚟插吖!
solaris8x86 發表於 2014-2-15 19:27:47 | 只看該作者
catmay 自插

無jam過你都Keep住抄....太弱lu....

solaris8x86 發表於 2014-2-21 22:35:33 | 只看該作者
好野,又到星期五,返睇上文發現本週支拿排名膀,來來去去成個禮拜又剩低一件無䐉比人扇嘅80後,同一件倒忌人到入心入肺嘅維園阿伯van仔佬。係咪呢鄭生,依個時代大部份人會用䐉思考而行架喇,玩扇動人係啲入世未深嘅細路先至會上你當......依個時代唔work架啦…阿伯。

補充內容 (2014-5-11 16:00):
點係呀!!! 多謝囇幫手促進收視做宣傳!! 多得你引人關注,好短時間就取得10,000 hits! Haha…好幫手!
https://www.youtube.com/watch?v=yAt_UJ6_z5Q
catmay 發表於 2014-2-22 11:20:36 | 只看該作者
solaris8x86 發表於 2014-2-21 22:35
好野,又到星期五,返睇上文發現本週支拿排名膀,來來去去成個禮拜又剩低一件無䐉比人扇嘅80後,同一件倒忌 ...

你呢種自大狂徒咪揾假嚟刁囉!
人地開呢個post係針對你,成個南生圍機友都知你危險飛行!
人地好聲好氣同你講,你就寸撚過屎咁寸返人,
重教人發生意外即刻走人!
將軍澳單野咁出名咪你呢種狗輩好事囉,遇事即閃!
做衰野唔認,重不斷改帖,以為無人知!
點知比人crop哂重晌其他網散帖,全世界都知你衰野!
晌度重份判官,指指點點,做山寨王!
個個晌出面一見你就掩住咀笑!
solaris8x86 發表於 2014-2-22 11:36:59 | 只看該作者
好野,完全唔夠料嘅cat仔又以為自己針對到人.... 點知人哋完全當空氣.....反而人哋仲掩住咀笑.....
catmay 發表於 2014-2-22 12:50:52 來自手機 | 只看該作者
唔認錯,自稱大哥,南生圍神枱貌屎!
solaris8x86 發表於 2014-2-22 13:02:45 | 只看該作者
好野,比阿伯扇到直一直嘅80後cat仔最終又無功而還....黎我哋南記炒機....
catmay 發表於 2014-2-22 16:21:27 來自手機 | 只看該作者
南生圍近期少咗好多沙,比條山寨王拿走哂!
solaris8x86 發表於 2014-2-22 20:17:11 | 只看該作者
Cat仔狂炒機又炒走曬我哋啲沙lu...
skyhawk 發表於 2014-2-22 22:29:55 | 只看該作者

本來已經呢個post已沉底, 以為呢度可以清靜下, 點解你又攞返出來搞事
唯恐天下不亂就係你,

玩機都係為樂趣, 唔係為啖氣.. 航模界有呢種人, 絕對唔係好事
真係無得救...

遙控界真係好細, 你咁出眾, 係人都知你係邊個, 今日連我係車場先有幾班師兄講緊你又出來搞事, 所以特登過來睇下
唔好搞到人人都唔鍾意你先得架...

退一步海闊天空, 回頭是岸, 心胸能決定人的命運, 收手啦
solaris8x86 發表於 2014-2-22 22:52:26 | 只看該作者
儍仔黎嘅, 靠幾兩丶三件迷信蛋散想打敗科學,剩係個idea都非而所思....真係無得救....hahahhaa....

點係呀!!! 多謝囇幫手促進收視做宣傳!! 多得你引人關注,好短時間就取得10,000 hits! Haha…好幫手!
https://www.youtube.com/watch?v=yAt_UJ6_z5Q
solaris8x86 發表於 2014-2-22 23:09:47 | 只看該作者
skyhawk 發表於 2014-2-22 22:29
本來已經呢個post已沉底, 以為呢度可以清靜下, 點解你又攞返出來搞事
唯恐天下不亂就係你,

阿師兄,唔好意思一時唔記得提一提你潻,我其實一直都唔係詳嘢所為遙控界,我成架機都無一樣嘢係由"遙控界"提供。謝謝.... hahhaha.....

catmay 發表於 2014-2-23 11:21:25 | 只看該作者
solaris8x86 發表於 2014-2-22 23:09
阿師兄,唔好意思一時唔記得提一提你潻,我其實一直都唔係詳嘢所為遙控界,我成架機都無一樣嘢係由"遙控 ...

你中文水平低錯別字多都無乜所謂......"匪夷所思"係咁寫!!

連部兒童玩具都唔入遙控類別, 就先去查下字典"遙控"二字點解

唔通你真係自大到以為自己係NASA員工??

當呢部係軍用機

你#2真係講得啱, 呢版唔係討論遙控, 係講緊你個人操守!!