RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: DT02 - Street Rover(2012) [打印本頁]

作者: 1BM    時間: 2014-7-23 17:13
標題: DT02 - Street Rover(2012)
Street Rover(2012)的呔鈴會返貨嗎?
作者: 1BM    時間: 2014-7-23 17:14
如圖 , thx !

作者: Dinballian    時間: 2014-7-23 17:21
請問要多少套??
作者: 1BM    時間: 2014-7-24 12:02
視呼什麼價錢 , 都系1~2套 , 如貴公司考慮返貨的話, 不坊入多些少 , 相信本港都有不少C兄想買 , 市面無現貨 , 如有貨返 , 本人會上貴公司網購 walk in pickup , thank you so much !
作者: Dinballian    時間: 2014-7-24 12:18
1BM 發表於 2014-7-24 12:02
視呼什麼價錢 , 都系1~2套 , 如貴公司考慮返貨的話, 不坊入多些少 , 相信本港都有不少C兄想買 , 市面無現貨 ...

全套約$2XX,到貨約60個工作天,訂貨正處理中.

作者: Dinballian    時間: 2014-9-4 00:21
Hi 師兄, 你想要既鈴呔已經返左,但處理需時,下星期就可上網買到,謝謝支持!!
作者: 1BM    時間: 2014-9-4 12:15
thank you so much
作者: 724811    時間: 2014-9-4 12:32

希望入多啲DT02改裝件,重有好多人玩僅
作者: victor.rc    時間: 2014-9-4 16:59
Good !
作者: Dinballian    時間: 2014-9-4 19:18
724811 發表於 2014-9-4 12:32
希望入多啲DT02改裝件,重有好多人玩僅

可否提供一下, 因牌子選擇不多

作者: 724811    時間: 2014-9-4 22:11

我已經買左d ,但見到你個網有d無貨例如dt-02.3 racing.wheels.唔知有無貨番,其實舊車好多人玩係d廠成,日轉款無零件,令外我見到traxxas唔係成日轉款零件又齊,買部車唔想玩兩三年就掉,希望traxxas改變吓說明書,唔係得一張爆炸圖,我都希望重投traxxas既懷抱
作者: Dinballian    時間: 2014-9-5 00:40
724811 發表於 2014-9-4 22:11
我已經買左d ,但見到你個網有d無貨例如dt-02.3 racing.wheels.唔知有無貨番,其實舊車好多人玩係d廠成, ...

3 racing 鈴呔及大部份零件已經停產, 剩下來只有油壓,萬向, 反牙拉捍及金屬摩打散熱片, 已經訂了貨,下星期就可以買到, 多謝支持!!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2