RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2799|回復: 9
收起左側

又嚟呢個andyng

blackshark3 發表於 2014-9-3 18:38:10 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

呢個andyng,同佢兩度交手,分享下俾各位師兄知:

第一次係舊年尾,我賣一個車架連parts,佢喺電話話要但未出糧叫我等兩個禮拜佢一定要,我見有兩位問都講價,見佢係咁啀,自己又唔急,咪等吓佢。點之拉拉鋸鋸等咗2個月先約到交收,仲要最後要我平話佢冇錢買晒,我話抽起parts佢遅啲俾多兩舊水我攞埋,佢話好仲話一定攞,當然最後冇攞啦。

今次,係成3個禮拜前,佢一開口我已經代佢答又要等出糧,佢話要埋我啲電子嘢,講好價錢,我又等佢兩個禮拜,原本約聽日交收,我幾日前打電話俾佢,佢一開口就問邊㗎車(即係佢傾緊買幾㗎車),我一講等咗佢兩個禮拜佢就話有個朋友賣平俾佢,跟住話開緊工轉頭覆我,最後依家失去聯絡。我唔會再打電話追佢,費事勞氣,又唔係等嗰小小錢使。好彩冇好似第一次咁拆晒電子嘢等佢,留返嚟自己玩或蓬塵都好過賣俾佢

啲師兄要同呢位andyng交易嘅,要有恒心耐性等佢出糧肯同你買,仲要預備隨時講價甩底,賣唔賣俾佢自己諗

回答 發表於 2014-9-3 19:07:20 | 顯示全部樓層
1, 2, 3,.......
新人 發表於 2014-9-3 20:25:12 來自手機 | 顯示全部樓層
工房有幾多個andyng
 樓主| blackshark3 發表於 2014-9-3 20:44:06 | 顯示全部樓層
用戶名應該冇重複嘅
kay1926 發表於 2014-9-3 22:04:41 來自手機 | 顯示全部樓層
係你先會等同一個人交易
 樓主| blackshark3 發表於 2014-9-4 00:55:05 | 顯示全部樓層
kay1926 發表於 2014-9-3 22:04
係你先會等同一個人交易

第一次唔知,佢又勁啀,咪當幫下人囉,第二次覺唔對路,前幾日走嚟扒文先見呢位人兄嘅品行,唔再信佢
eason 發表於 2014-9-6 07:37:49 | 顯示全部樓層
Salviour94 發表於 2014-9-8 00:39:11 | 顯示全部樓層
呢條友好好笑 個陣等到吾q賣比佢 係咁話一定要 又話未出糧 又話拎吾到咁多野住 驚比老婆見到 怕老婆見到咪吾好買囉 咁簡單
講講下又會叫你平啲啦 心諗送比你好冇 又要人跟多啲野 錢又吾比多啲
Salviour94 發表於 2014-9-8 00:42:17 | 顯示全部樓層
仲有 你隔左幾日打返比佢 佢會扮吾記得 佢話自己係做清潔 我個陣話拎埋過去比佢 佢會話呀頭睇住吾係咁方便 我自己就覺得呢條友係冇心想買野 係係到玩野多
GTBB 發表於 2014-9-8 19:43:25 | 顯示全部樓層
Lee條友精神有D問題。