RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3304|回復: 5
收起左側

Sold sold

Hinhin816 發表於 2015-2-17 10:45:12 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

1.我無濳水,我有覆你ws ,我不在HK都要比時間我找
2.你吾好 亂講,架車全新砌後無玩過你好清楚,你話欠1,2件細零件我信你,
3.我講我玩多車,我無扁你,全部野只有你說全對的,
4.我有叫你睇清楚部車,你話成曰去日本做野又話曰本好多貨賣,尼部拿來做配件用,又話日本賣差不多價,又無講過呀大哥,現你話欠1,2件細小件
5.*你有朋友 賣左ff03車有什麼問題,吾好入我數、我無玩過ff03亦無賣過
6.我之前有放過多部車,亦交左多位車友
如你有什麼問題直接找我 thx!
stam28 發表於 2015-2-17 15:37:27 | 顯示全部樓層

1、前後成件事由1月26日晩上20:53分開始、你最後回覆我係1月27日13:39、我都理解需要時間当日都連絡你話等(約2星期)
之後我係1月30日、2月4日、2月8日都連絡你問有無進展、但都無収到你回覆。
直到今日你先回覆不過都0吾係Whatsapp、而係係工房。
老実講而家セ年代?都成3個幾星期、回覆一個Whatsapp0既時間都無?
係0吾係潜水等大家判断。

2、我乱講セ??架車係全新無玩過、我無講過新舊状態有問題。
問題係欠件。

3、你玩好多車、我都無話你講大話、仲話你好勁添0咼。
有関0尼単交易、我講0既0野当然係真的。

4、有関Check車我都講0左我無Check清楚我都有責任、無全部頼0西你0咼。
我去日本出差、日本有貨、用作件車、当然有講過句句当真、0甘同欠件有セ関係??
請你0吾好混洧視聴。

5、FF03単0野係我Post文之後、我朋友連絡我的、
我作参考情報、0吾想其他Chind中招。
如果你話0吾係你、0甘就0吾係你0羅。

6、你放過幾多部車、交0左幾多車友、同0尼単0野都無関係。
我連絡0左你好多次、係你0吾回覆我。

你回覆一大堆0野都無関重要、請你0吾好混洧視聴。
都無回覆重点、
欠件点様?
我同你Whatsapp 0既記録、你Send 0既相、都有記録。
洗0吾洗Post上0尼給大家判断0牙?

日本多0吾多貨話埋你知、
東京秋葉原4間模型店、3間都有貨。
stam28 發表於 2015-2-17 15:41:19 | 顯示全部樓層
自己睇
 樓主| Hinhin816 發表於 2015-2-17 15:59:47 | 顯示全部樓層
大家吾會,你再比圖我欠左邊2件件丶因我前天先到hk,睇下有無,因架車砌完整盒無搞過,有無少1兩件小件我都吾知,你都見部車情況如何都無玩過,不過之前你話要退$,我見到你這樣說好似不合理
stam28 發表於 2015-3-10 21:20:57 | 顯示全部樓層
Hinhin816 發表於 2015-2-17 15:59
大家吾會,你再比圖我欠左邊2件件丶因我前天先到hk,睇下有無,因架車砌完整盒無搞過,有無少1兩件小件我都 ...

0岩0岩見你放件!!
先発感你有回覆。
欠件相己「再」次Send 0左Whatspp給你。
請你在今週内回覆。

http://rc-evo.com/xbbs/thread-349600-1-1.html

jimmy_k 發表於 2015-3-10 22:20:38 | 顯示全部樓層
stam28 發表於 2015-3-10 21:20
0岩0岩見你放件!!
先発感你有回覆。
欠件相己「再」次Send 0左Whatspp給你。

http://forum.rc-evo.com/xbbs/for ... page%3D1#pid2728276