RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: Hccjoe
打印 上一主題 下一主題
收起左側

貴公司對客人成信及責任

樓主| Hccjoe 發表於 2015-3-20 17:56:39 來自手機 | 只看該作者
Kelvin Ching !就係唔想有唔會先出聲嘛!我都支持rcmart咖喎!
Dinballian 發表於 2015-3-20 18:04:35 | 只看該作者
首先多謝 Hccjoe 既支持先, 現在既不足令師兄帶來不便, 本司深感抱歉, 我司會嚴正正視師兄今次既購物經驗並作出改善. 謝謝支持.
X2CR 發表於 2015-3-21 12:12:29 | 只看該作者
rcmart 為車友帶來很多方便,價錢合理,從前很多貨品要從外國定回來,現在可以直接在rcmart找到,方便省時省錢。本人路過,只想在這表示支持及完全理解偶爾決貨是無可避免,也感覺貴司已正視問題及昨出合適回應。祝生意興隆!
Allan007 發表於 2015-3-21 22:34:57 | 只看該作者
打電話confirm先hold貨有咩問題?

樓主嘅一副態度令人十分反感,反觀RCMart就有氣度得多。
wingscreamer 發表於 2015-3-21 23:22:27 | 只看該作者
X2CR 發表於 2015-3-21 12:12
rcmart 為車友帶來很多方便,價錢合理,從前很多貨品要從外國定回來,現在可以直接在rcmart找到,方便省時 ...

RC Mart 貨種多樣化,我都支持RC Mart!
門市的員工較年青,可能表達得不好,但都是友善的!
另外,門市現金取貨折扣很好的優惠!

希望、各師兄包容包容、並取得心頭好!
 樓主| Hccjoe 發表於 2015-3-22 02:58:57 來自手機 | 只看該作者
多謝allan對本人嘅意見!可能Ching 未係好青楚我所講嘅問題所在喇!ching可以再睇青楚我問rcmart嘅問題同比佢哋嘅意見!如果真係唔係好明白嘅我就再解釋比你知喇!我再從新一次喇我都係支持rcmart咖!冇要求就冇進步喇係咪!唔通ching想下次白行嘅係你?
 樓主| Hccjoe 發表於 2015-3-22 03:02:36 來自手機 | 只看該作者
Wing Ching!所以我由頭到尾都冇講個門市啲哥仔有問題咖!
james9999 發表於 2015-3-22 08:52:44 來自手機 | 只看該作者
怪不得香港RC 舖難以經營,支持RC Mart ☺
 樓主| Hccjoe 發表於 2015-3-22 14:32:18 來自手機 | 只看該作者
個個老闆都經營艱難咖喇!唔通話你知好好搵咩!支持RC Mart
Dinballian 發表於 2015-3-22 17:53:54 | 只看該作者
首先多謝咁多位師兄既支持, 我司會為今次事件作出改善, 加強對各師兄既溝通, 希望盡量減少令師兄白行既機會. 多謝支持.
kmt 發表於 2015-5-15 16:23:02 | 只看該作者

call順豐做pickup order,買過咁多次野,
都未試過有問題, 從未試過要打電話confirm order.

有感而發.
我老細做家用items over 20yrs, 舊年local retail價加40%,  
其實佢唔想做local market,覺得有D香港人好麻煩,
好難服侍, 少少野瓜瓜嘈, 收貴d,在所難免.
Dinballian 發表於 2015-5-15 16:32:11 | 只看該作者
我司目標係希望各位師兄買得開心, 用得開心
724811 發表於 2015-5-19 14:52:14 | 只看該作者
Dinballian 發表於 2015-5-15 16:32
我司目標係希望各位師兄買得開心, 用得開心

warehouse 發表於 2015-5-25 14:47:07 | 只看該作者
james9999確實賺人熱淚,我眼見模型舖愈來愈少大家就包容下啦,做生意確實困難重重,
當年好景商場成2拾幾間模型,依家呢?之後廣華街拾幾間,依家呢?
買心頭好去到話無,俾邊嗰都慶,但講咗出嚟宣洩下算啦!RCMart都有回覆,大家有面就收貨啦。