RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1795|回復: 6
打印 上一主題 下一主題
收起左側

secadu 金屬補品

ykk 發表於 2007-4-21 00:19:55 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
其實 secadu 值吳值得去改金屬補品呢? 因為都好似吳平

定系用補品錢換機好些?
ev1312 發表於 2007-4-21 04:30:31 | 只看該作者
換隻t-rex600油機,可能會低d喎!
skylam 發表於 2007-4-21 13:27:38 | 只看該作者
直昇機金屬件一定唔平......如果用evo upgrdae金屬有幾樣基本野upgrade 都夠swash plate...mixing..如果玩trex 600油機比好難比因為未出黎個時候無人可以比到意見你.....哈哈問亞拓機師alan 就得應該佢test過 ...不過可以講evo係一部好穩定O既機.....自己玩過不過我都係新手一名...最主要都係睇O下自己玩咩多.....要玩3d evo就比較差小小....玩航線就好好!
小步 發表於 2007-4-21 13:32:53 | 只看該作者
羅架TREX 600同 secadu 去比...哂氣
質量同常度都唔同級數o既

不過一講到trex,又會有好多死硬批出來講野了.

3D 勁同質量係2回事. 比alan sambo 飛.咩機都勁架啦
上次比佢飛我架fp 仔都不知幾勁.
SWASH , CONE , LOOP 咩都做齊....
skylam 發表於 2007-4-21 13:37:57 | 只看該作者
woooooooo勁人玩機無得傾.......死都比佢玩到識飛!!!
 樓主| ykk 發表於 2007-4-21 22:42:50 | 只看該作者
請問mixing 即系邊份零件呀?
skylam 發表於 2007-4-22 01:32:11 | 只看該作者
swash plate對上有兩枝好似交剪o既物體