RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4590|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

尋回我的初戀!軍車FAST ATTACK VEHICLE--突襲者1984年產品!

123 發表於 2007-5-19 14:29:42 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

今天真是很開心!
FAST ATTACK VEHICLE--突襲者1984年產品!
小弟在90年讀中一時代買的第一部遙控車車!
當年不懂得珍惜,現在尋找了很久...終於...今天...!
希望來年田宮快張FAST ATTACK VEHICLE--突襲者推出復刻版!
那就可以再次玩樂這FAST ATTACK VEHICLE--突襲者了
因為手上呢部相信小弟只會作為珍藏品!
calvinpun2000 發表於 2007-5-19 14:35:13 | 只看該作者
HOW MUCH?
python 發表於 2007-5-19 14:44:03 | 只看該作者
a toy shop in sham shui po has one NIB asking for $4200
 樓主| 123 發表於 2007-5-19 14:59:04 | 只看該作者
原帖由 calvinpun2000 於 2007-5-19 14:35 發表
HOW MUCH?

幾多唔放便講,絕對是非常合理價!
 樓主| 123 發表於 2007-5-19 15:00:08 | 只看該作者
原帖由 python 於 2007-5-19 14:44 發表
a toy shop in sham shui po has one NIB asking for $4200

唔清楚啊!
 樓主| 123 發表於 2007-5-19 16:41:45 | 只看該作者
原帖由 calvinpun2000 於 2007-5-19 14:35 發表
HOW MUCH?

還未裝好!真是令我回味無窮! 有無師兄有這突襲者貼上來欣賞!欣賞!
crazyed30000 發表於 2007-5-20 10:41:45 | 只看該作者

FAST ATTACK VEHICLE

i have one also~Planning for sell~
monkichi0210 發表於 2007-5-21 00:32:25 | 只看該作者
我有一架........之前都post過.....呢度有3-4brother有呢架車.........
 樓主| 123 發表於 2007-5-21 01:32:56 | 只看該作者
原帖由 monkichi0210 於 2007-5-21 00:32 發表
我有一架........之前都post過.....呢度有3-4brother有呢架車.........

HI monkichi0210 兄  您為何會喜歡突襲者嘅呢??
會否是一些童年回憶??可否說出來聽聽??
 樓主| 123 發表於 2007-5-21 01:39:15 | 只看該作者
原帖由 monkichi0210 於 2007-5-21 00:32 發表

現在真的不捨得落地玩部車, 本想找到一部是想噴軍綠色!
但現在很難取捨噴唔噴油啊!
hoitang55 發表於 2007-5-21 01:42:01 | 只看該作者
原帖由 123 於 2007-5-21 01:39 發表

最好唔好噴
其實最好唔好砌,因為最保值同最有收藏價值
 樓主| 123 發表於 2007-5-21 01:47:23 | 只看該作者
原帖由 hoitang55 於 2007-5-21 01:42 發表

最好唔好噴

hoitang55 兄  因部車到手時己半完成諧段  所以砌埋未完成部分!
 樓主| 123 發表於 2007-5-21 01:57:56 | 只看該作者
原帖由 hoitang55 於 2007-5-21 01:42 發表

最好唔好噴

其實呢部 FAST ATTACK VEHICLE--突襲者 對小弟有極大回憶!
因是第一部RC,當年自小家景唔好 但很想有一部屬於自己嘅遙控車
1990年當年嘅過時產品$280大元!算是當時最平的一部所以就買左佢.
因當時興起的車種基本要千元才有交易!
毒魚 發表於 2007-5-21 02:02:59 | 只看該作者
那便同他上迷彩舊化吧= =
monkichi0210 發表於 2007-5-21 10:26:23 | 只看該作者
原帖由 123 於 2007-5-21 01:32 發表

HI monkichi0210 兄  您為何會喜歡突襲者?呢??
會否是一些童年回憶??可否說出來聽聽??

not a big big childhood dream.....just the boy next door had it at that time......played several times....like it seem realistic.....wanna have one with camo color for collection.....will rebuild mine and paint it later......
monkichi0210 發表於 2007-5-21 10:27:50 | 只看該作者

i think at least paint the figure.....more realistic.....
python 發表於 2007-5-22 01:39:59 | 只看該作者
部車D膠林林地, 噴左油上去用手指甲一刮會甩返落來,就算用洗潔精洗過都係甘。不過我都係噴左。
yuch 發表於 2007-5-24 20:22:23 | 只看該作者

123 兄, 噴啦, 我果部都翻新緊呀............................

另外,阿123 兄如果你能夠用Printer幫我printer 張貼紙就好Lu..............................
yuch 發表於 2007-5-24 20:23:41 | 只看該作者
有F.A.V 或者wild既朋友, post 上黎啦....................
 樓主| 123 發表於 2007-5-25 13:52:58 | 只看該作者
原帖由 yuch 於 2007-5-24 20:22 發表

123 兄, 噴啦, 我果部都翻新緊呀............................

另外,阿123 兄如果你能夠用Printer幫我printer 張貼紙就好Lu..............................