RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: sean2013
收起左側

深水埗元州街精X模型黑店中的XO終於喬遷

aloha 發表於 2020-12-29 15:54:03 | 顯示全部樓層
之前見佢想搵人頂手..
不過個朵都臭晒仲想搵水魚....
andy888 發表於 2021-11-22 17:20:20 | 顯示全部樓層
我中咗招
andy888 發表於 2021-11-22 17:23:32 | 顯示全部樓層
深水埗元州街精X模型黑店Sam Wong搬咗竇,我幫佢買中咗招
andy888 發表於 2021-11-22 17:39:25 | 顯示全部樓層
AMAT 發表於 2020-12-19 15:18
又嚟......2015都有POST講。

其實果時啲版友都講啦,打開門口,價格寫明,覺得貴咪唔好買囉。

不是問題,訂貨比錢没有貨,咁訂單係咪要應該退錢呢, 佢唔肯退唔係黑黑店呀
CK4237 發表於 2022-4-20 22:43:21 | 顯示全部樓層
舊料都睇睇,我好耐之前入過去兩次,無買過,淨睇,感覺老細想我快D出返去,咁多師兄覺得唔多有好感,都係有多少原因.
nteast 發表於 2022-4-21 10:23:03 | 顯示全部樓層
唔多有好感
Nowhere76 發表於 2022-6-21 00:43:01 | 顯示全部樓層
原來呢間野咁有名,真係長知識。

早排同呢位老闆交過手,想買佢架二手車,cap左佢po既相有型號指明買邊架,之後傾左一日whatsapp又打電話又盛最後傾掂左價錢。去之前朝早再confirm時,當時佢重要話有另一位師兄想要但放工黎買,不過當然先到先得,我二話不說中午就飛車去佢舖頭,點知去到佢拎出黎既又係另一部,佢話太多貨唔記得邊部,咁都無咩好講。最後失望而回,正當想買支油噴個殼安慰下,一睇就嘩!唔係貴少少咁簡單,算啦,閃。

不過平心而論當時老闆態度唔差,亦唔係黑口黑面既(可能有睇過呢度留言)。不過呢種賣野手法今時今日唔係幾好。
ROVER123 發表於 2022-6-21 08:02:57 | 顯示全部樓層
哈!呢D舖面好"街坊",好多上年紀玩家經過都會想入去"鴿"吓!唔知係咪個老細都係玩扮"益街坊" 好似早排慈雲山果間換電黑店一7樣!垃圾舖面,搏你老襯!
rk2 發表於 2022-6-21 08:45:41 | 顯示全部樓層
係呀,最近見佢在 FB 發文,睇到價錢係唔錯嘅,不過心知可能有伏。不了。
中國人上太空 發表於 2022-6-21 14:24:47 來自手機 | 顯示全部樓層
呢間個老闆成個呂米X,一睇個樣就像老千。
nteast 發表於 2022-6-21 16:09:22 | 顯示全部樓層
中國人上太空 發表於 2022-6-21 14:24

呂米X,.......
nuts2006 發表於 2022-7-1 15:05:21 | 顯示全部樓層
rk2 發表於 2022-6-21 08:45
係呀,最近見佢在 FB 發文,睇到價錢係唔錯嘅,不過心知可能有伏。不了。 ...

睇見FB 賣緊果啲"荀貨", 條友都應該技窮,仲想遺臭萬年
啊甘 發表於 2022-7-10 12:19:31 | 顯示全部樓層
係呀,最近見佢在 FB 發文,睇到價錢係唔錯嘅,不過心知可能有伏。不了。 ...

啊甘 發表於 2022-7-10 12:21:07 | 顯示全部樓層
中國人上太空 發表於 2022-6-21 14:24

呂米 x 日產無敵戰神-R32 Skyline GT-R
nteast 發表於 2022-7-10 15:31:15 | 顯示全部樓層
啊甘 發表於 2022-7-11 18:11:19 | 顯示全部樓層

我都有睇過佢Facebook賣野。   真係對唔住幾平都唔會買。最怕就係有好多額外嘅金錢要埋尾。 驚好似以前嗰啲買雪櫃唔包壓縮機