RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3414|回復: 27
打印 上一主題 下一主題
收起左側

係時候又整下殼啦 !

courel500 發表於 2007-7-19 13:27:56 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
上年搵唔到個 mx5 殼整 787b 花 , 就用左個 m6 殼整 !
今年有位好友 sell 左個 hpi-mx5 殼比我 , 我又儲起左一D貼紙
simonwang002 發表於 2007-7-19 13:49:46 | 只看該作者
nice job!
ELVINO 發表於 2007-7-19 14:19:58 | 只看該作者
部車好型woo!!!!!
beat 發表於 2007-7-19 17:28:25 | 只看該作者

回復 #1 courel500 的帖子

very nice job aska.. can u do at Miata at M car next time if possible?
chrishkyung 發表於 2007-7-19 17:32:36 | 只看該作者
not bad not bad
ccw 發表於 2007-7-19 18:24:20 | 只看該作者
了無新意......
li5115 發表於 2007-7-19 20:48:08 | 只看該作者
好靚仔,聽晚帶出尼跑啦。
redtigerhk 發表於 2007-7-19 20:55:44 | 只看該作者
ccw 發表於 2007-7-19 21:08:25 | 只看該作者
原帖由 redtigerhk 於 2007-7-19 20:55 發表

你唔好係度為吠而吠啦
比人趕出黎都仲要咁唔知醜

你都幾八婆架喎,我建議你去隆胸做女人把啦,唔知醜.
redtigerhk 發表於 2007-7-20 00:40:25 | 只看該作者
原帖由 ccw 於 2007-7-19 21:08 發表

你都幾八婆架喎,我建議你去隆胸做女人把啦,唔知醜.

唔係嘛? 一街都知既野都要八返黎
你咁鐘意嘰嘰桔桔, 唔係人地講下野都唔得呀?
ccw 發表於 2007-7-20 17:36:06 | 只看該作者
原帖由 redtigerhk 於 2007-7-20 00:40 發表

唔係嘛? 一街都知既野都要八返黎
你咁鐘意嘰嘰桔桔, 唔係人地講下野都唔得呀?

呢啲咁ge癈話就唔講好過喇,你都係疊埋心水去隆胸,做女人啱你多啲......
monkichi0210 發表於 2007-7-20 17:44:18 | 只看該作者
原帖由 ccw 於 2007-7-20 17:36 發表

呢啲咁ge癈話就唔講好過喇,你都係疊埋心水去隆胸,做女人啱你多啲......

兩位的私人恩怨請兩位私下了斷..........................這裡正在討論車花....................不是隆胸..............請自重.......
 樓主| courel500 發表於 2007-7-20 17:46:40 | 只看該作者
原帖由 monkichi0210 於 2007-7-20 17:44 發表

兩位的私人恩怨請兩位私下了斷..........................這裡正在討論車花....................不是隆胸..............請自重.......

ban 佢 account 啦 , 我整殼又關佢事 , 佢成日都係咁 , 又唔 ban !
ccw 發表於 2007-7-20 17:53:00 | 只看該作者
原帖由 courel500 於 2007-7-20 17:46 發表

ban 佢 account 啦 , 我整殼又關佢事 , 佢成日都係咁 , 又唔 ban !

......
monkichi0210 發表於 2007-7-20 17:54:36 | 只看該作者
原帖由 courel500 於 2007-7-20 17:46 發表

其實我o吾止想同佢一個講.................但係我o吾識引用兩個post.......所以淨係quote佢....

近排呢度多o左好多麻煩人....................點解.....................

我只係個小小版主.............o吾想搞咁多o野........
chrishkyung 發表於 2007-7-20 18:06:09 | 只看該作者
monkichi0210 發表於 2007-7-20 18:12:49 | 只看該作者

hey brother what do u mean????

get angry with me or..........???!!!
chrishkyung 發表於 2007-7-20 18:21:04 | 只看該作者
no I am angry with those stupid guys saying rubbish and meaningless comment to condemn others

I highly respect 版主 monkichi0210
chrishkyung 發表於 2007-7-20 18:21:58 | 只看該作者
but dont want to quoto his post directly

dont want to make another forum debate anymore

this guy is ........everybody
monkichi0210 發表於 2007-7-20 18:31:29 | 只看該作者
原帖由 chrishkyung 於 2007-7-20 18:21 發表
no I am angry with those stupid guys saying rubbish and meaningless comment to condemn others

I highly respect 版主 monkichi0210

WAAAA.......玩到咁大!!!!!!????!!!!!
hahahaha..........