RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: fyin
打印 上一主題 下一主題
收起左側

新舊HOTSHOT連4wd車仔

anson007 發表於 2007-8-1 12:26:58 | 只看該作者
Oakfield 發表於 2007-8-1 12:30:41 | 只看該作者
原帖由 anson007 於 2007-8-1 12:26 發表

okok....you are right...i konw how to do that~~

Good fish. I want to buy also;
anson007 發表於 2007-8-1 12:33:16 | 只看該作者
原帖由 Oakfield 於 2007-8-1 12:30 發表

Good fish. I want to buy also;

good guy .......
Panda 發表於 2007-8-1 13:16:39 | 只看該作者
原帖由 devilstar 於 2007-8-1 11:15 發表
琴晚我都成功逃避老虎的追捕,半夜將愛驅偷運入境,耐何在佢起身之前,又要將愛驅帶離現場,但在公司望住讀書時期遙不可及的夢想,內心都覺得有無限的喜悅呀

尋日去攞車時令我諗起讀中學時每日經過亞皆老街間宏記入面放住嘅 Hot Shot 同門口播放嘅 Video , 早餐唔食 Lunch 又左慳又慳都買唔起 ............... 廿幾年後佢復刻番 , 有經濟能力重唔買真係對唔住自己 !! 好似失散左廿幾年後重逢返嘅老朋友一樣 .........   攞到返屋企過一排老虎乸發現左至算
Oakfield 發表於 2007-8-1 14:08:55 | 只看該作者
原帖由 anson007 於 2007-8-1 12:33 發表

good guy .......

Yes, when u will go to buy
devilstar 發表於 2007-8-1 17:15:19 | 只看該作者
原帖由 Panda 於 2007-8-1 13:16 發表

尋日去攞車時令我諗起讀中學時每日經過亞皆老街間宏記入面放住嘅 Hot Shot 同門口播放嘅 Video , 早餐唔食 Lunch 又左慳又慳都買唔起 ............... 廿幾年後佢復刻番 , 有經濟能力重唔 ...

完全導出我的經歷同心聲呀
 樓主| fyin 發表於 2007-8-1 18:36:19 | 只看該作者
我當年都係向亞皆老街一間模型店門口睇播hotshot嘅 Video.
唔知個間係唔係宏記哩?.
大家有冇啲懷舊綱睇番哩段片? 現在睇番都好吸引.
未有hotshot情懷既綱友如果睇到這段片我想都會有衝動去買番架玩吓.
師兄們有冇此片條 link 給大家懷舊吓.
Thanks
Panda 發表於 2007-8-1 18:58:05 | 只看該作者
原帖由 fyin 於 2007-8-1 18:36 發表
我當年都係向亞皆老街一間模型店門口睇播hotshot嘅 Video.
唔知個間係唔係宏記哩?.
大家有冇啲懷舊綱睇番哩段片? 現在睇番都好吸引.
未有hotshot情懷既綱友如果睇到這段片我想都會有衝動去買番架 ...

http://www.metacafe.com/watch/418809/hotshot/

Come on BABY !!   等我地呢班老鬼懷緬童年 ( 日日放學浦响宏記門口兩眼發光的日子 ) 吧 !!   

Panda 發表於 2007-8-1 19:11:26 | 只看該作者
gibson 發表於 2007-8-1 19:24:40 | 只看該作者
Very poison!!  Lucky I got one.
Panda 發表於 2007-8-1 19:29:23 | 只看該作者
原帖由 gibson 於 2007-8-1 19:24 發表
Very poison!!  Lucky I got one.

有幾毒啫 ??   呢個毒潛伏左响體內廿幾年到而家先發作咁解唧 ................   要根治就要出 KWS 買解藥咯 !!
devilstar 發表於 2007-8-1 19:37:04 | 只看該作者

正..正,thx for sharing,有機會希望我地呢班老鬼可以帶埋自已的hotshot一齊聚聚呀
barrypops 發表於 2007-8-1 22:50:26 | 只看該作者
same price in japan tokyo now .....
So I think that I am to buy one or two when I come back to H.K..............
 樓主| fyin 發表於 2007-8-1 23:01:52 | 只看該作者
Hi Bor barry,
Wellcome to join Hotshot party!