RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1761|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

好多舊0野賣

清清 發表於 2007-8-5 21:09:35 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
yahoo有條友有好多新品古物賣~

http://hk.user.auctions.yahoo.co ... 3awarehousesale1985
simonwang002 發表於 2007-8-5 21:19:43 | 只看該作者
好多正野...................
hopshun 發表於 2007-8-5 22:42:50 | 只看該作者
眞係好舊喎!!!
minimini 發表於 2007-8-5 22:53:21 | 只看該作者

據我所知.....某些收買佬會喺一 d 比較偏僻嘅新界地方......例如元朗或上水嘅舊村屋........個屋主已經移咗民或者搬走咗.........用一個 "相宜" 嘅價錢........一次過收購哂屋內嘅嘢........再慢慢分類......然後逐件放上網賣.......喺 yahoo 或 ebay 都好常見.......間唔中都會有 d 筍嘢o架......
chacha 發表於 2007-8-5 22:59:52 | 只看該作者
呢個人D野,擺o左係上面都有一段日子,似乎唔係咁受歡迎喎
eason 發表於 2007-8-5 23:14:30 | 只看該作者
呢位仁兄都有好多懷舊 RC 賣......不過佢 set 個價就.......

http://hk.user.auctions.yahoo.co ... p&u=:harley_nip
hotshot 發表於 2007-8-5 23:19:23 | 只看該作者
Becareful his feedback.
ck 發表於 2007-8-5 23:28:55 | 只看該作者
相當堅.........個價