RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1369|回復: 6
打印 上一主題 下一主題
收起左側

車殼一問~~~

水野太知 發表於 2007-8-5 21:55:38 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
請問車殼同操控係唔係有好大關係?
dio0222 發表於 2007-8-5 22:05:55 | 只看該作者

回復 #1 水野太知 的帖子

係  每個車殼對架車既直路,彎路,穩定性都唔同 通常我都鐘意用protoform既殼 coz佢彎路既穩定性好d 直路都ok 而且佢比較平$$100 平到陣 係喎買左轉向啤呤未呀師兄???
 樓主| 水野太知 發表於 2007-8-5 22:50:28 | 只看該作者
原帖由 dio0222 於 2007-8-5 22:05 發表
係  每個車殼對架車既直路,彎路,穩定性都唔同 通常我都鐘意用protoform既殼 coz佢彎路既穩定性好d 直路都ok 而且佢比較平$$100 平到陣 係喎買左轉向啤呤未呀師兄???

我未出去呀...但係我自己嘗試拆黎睇,但唔成功........................如果買你果款殼應該點叫呢?
dio0222 發表於 2007-8-6 09:14:12 | 只看該作者
200MM既車殼 佢會識家啦
 樓主| 水野太知 發表於 2007-8-6 19:41:35 | 只看該作者
原帖由 dio0222 於 2007-8-6 09:14 發表
200MM既車殼 佢會識家啦

OK~~~~~~~~
RGM-111 發表於 2007-8-7 01:36:49 | 只看該作者
protoform 平,抵 又有performance ..... M6...@0@!
不過我中意N仔....唔舍得用 XDD
 樓主| 水野太知 發表於 2007-8-7 08:37:32 | 只看該作者
原帖由 RGM-111 於 2007-8-7 01:36 發表
protoform 平,抵 又有performance ..... M6...@0@!
不過我中意N仔....唔舍得用 XDD

你講左咁多款我都唔知係咩,大家有無相post黎睇下thx