RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2765|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

雞之初體驗(再加相)

馬輝 發表於 2007-10-6 12:42:09 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

登錄/註冊後可看大圖

同車友齊齊燈燈燈燈

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

coolboy 發表於 2007-10-6 12:44:08 | 只看該作者
yahoo果部??
好靚呀!你住邊架?
 樓主| 馬輝 發表於 2007-10-6 12:45:34 | 只看該作者
原帖由 coolboy 於 2007-10-6 12:44 發表
yahoo果部??
好靚呀!你住邊架?

美孚個邊,今朝用埋剩下的電放左一轉,都幾多小朋友留意的...

靚...er...收左架車三日已經傷痕累累,叉爆電整左撻落擾流,撞到車友隻腳連泵把同沙板大移位...下面張相係修理後先影

coolboy 發表於 2007-10-6 12:46:42 | 只看該作者
原帖由 馬輝 於 2007-10-6 12:45 發表

美孚個邊,今朝用埋剩下的電放左一轉,都幾多小朋友留意的...

小朋友 下次一齊玩!我住紅磡
778 發表於 2007-10-6 12:56:54 | 只看該作者
原帖由 coolboy 於 2007-10-6 12:46 發表

小朋友 下次一齊玩!我住紅磡

哥哥,我都係往紅磡架,可唔可以一齊玩ar
coolboy 發表於 2007-10-6 14:13:19 | 只看該作者
原帖由 778 於 2007-10-6 12:56 發表

哥哥,我都係往紅磡架,可唔可以一齊玩ar

係呀!小弟弟你都住紅磡呀!你玩咩車架!
boo814 發表於 2007-10-6 19:30:27 | 只看該作者
幾時再黎多轉呀
認真一問...你甩左幾多次太呀
 樓主| 馬輝 發表於 2007-10-6 20:15:23 | 只看該作者
原帖由 boo814 於 2007-10-6 19:30 發表
幾時再黎多轉呀
認真一問...你甩左幾多次太呀

甩左3次,都係做迴避運動時甩,比起拉陣(撞人腳撞彎左上泵把的零件),上胎膠已經小兒科

MAZDA 發表於 2007-10-6 21:46:25 | 只看該作者
原帖由 馬輝 於 2007-10-6 12:45 發表

靚...er...收左架車三日已經傷痕累累,叉爆電整左撻落擾流,撞到車友隻腳連泵把同沙板大移位...下面張相係修理後先影

你部雞係yahoo 買回來?? 部雞個泵把好像低左啲好易high野同埋弄花車底.....我
個部個車底已經花左唔少.......要買支模型pen 補返油... 我個部玩時又係好多
小朋友睇我部雞雞 , 連大人也被該車吸引來觀看~~~~ 啲小朋友成日手摸摸部雞 ,連天
線也搞~~~~ 我叫啲小朋友唔好亂搞條天線吧.

樓主| 馬輝 發表於 2007-10-6 22:26:47 | 只看該作者
原帖由 MAZDA 於 2007-10-6 21:46 發表

你部雞係yahoo 買回來?? 部雞個泵把好像低左啲好易high野同埋弄花車底.....我
個部個車底已經花左唔少.......要買支模型pen 補返油... 我個部玩時又係好多
小朋友睇我部雞雞 , 連大人也被該車吸引來觀 ...

確是yahoo買來的(冇時間製作一台),都覺得佢跟d option幾夠用,入手後花了一點時間dress up同小修.

今晚放車竟然遇到"fans"狂追,馬輝只好請他們小心自己的腳.

有人欣賞就響個horn作回禮

樓主| 馬輝 發表於 2007-10-14 22:24:55 | 只看該作者
惡搞多鑊先

左青龍,右白虎XD

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
MAZDA 發表於 2007-10-14 22:38:03 | 只看該作者
你部雞個泵把同我個部一樣應該又係HIGH過野上唔得晒....同埋你部
雞可當食環署的車用..
 樓主| 馬輝 發表於 2007-10-14 22:41:00 | 只看該作者
原帖由 MAZDA 於 2007-10-14 22:38 發表
你部雞個泵把同我個部一樣應該又係HIGH過野上唔得晒....同埋你部
雞可當食環署的車用..

就係上次放車全速撞左落人地隻腳度...ouch!撞到連黑色個塊右頭沙板撬住左右頭轆

食環...拖垃圾斗,不過唔會有左青龍右白虎

政府車...有齊晒消防郵政,但係唔覺眼有師兄整流動圖書館...但個架係MB Actros,唔係1850...

椰禮 發表於 2007-10-15 15:12:12 | 只看該作者
原帖由 馬輝 於 2007-10-14 22:24 發表
惡搞多鑊先

左青龍,右白虎XD

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

http://i3.photobucket.com/albums/y90/mattmflo ...

上豬腳下玄武呢
 樓主| 馬輝 發表於 2007-10-15 15:14:28 | 只看該作者
原帖由 椰禮 於 2007-10-15 15:12 發表

上豬腳下玄武呢

願聞其詳,謝謝