RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1216|回復: 6
打印 上一主題 下一主題
收起左側

關於控的問題

lichungkiu 發表於 2007-10-10 11:21:53 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
本人諗住買f350(其實我都唔知post邊度好,不過見d野同貨櫃差不多,所以post呢度)
但諗起控既問題就有點煩惱,因為想俾2架車用,所以想買個好一點
但我見到mfc-02好似唔太支援pcm系統,請問係唔係嫁呢
還有棍仔控裡面會唔會有d會有hrs個一類既系統嫁呢
謝謝大大解答

p.s. 請問大大有冇mfc-02既說明書呀,如果有可以給我嗎
小dede 發表於 2007-10-10 11:34:30 | 只看該作者
f350 下次你可以係越野車區到問
 樓主| lichungkiu 發表於 2007-10-10 11:37:58 | 只看該作者
小dede 發表於 2007-10-10 11:51:07 | 只看該作者
你話個控 比2部車用   係邊2部車?

其實我而家自己用緊 futaba隻 skysport 4 果隻fm控

都已經好好用,,  行好遠都得
 樓主| lichungkiu 發表於 2007-10-10 13:26:46 | 只看該作者
原帖由 小dede 於 2007-10-10 11:51 AM 發表
你話個控 比2部車用   係邊2部車?

其實我而家自己用緊 futaba隻 skysport 4 果隻fm控

都已經好好用,,  行好遠都得

其實我係俾f350 & m03用的
你講個支可以支援9451個類形的Digital SERVO嗎
Thomasbb 發表於 2007-10-10 16:18:47 | 只看該作者
我係KWS 好似見過有一款有display 既futaba 控..
應該係6EX__ 系列 $700幾有接收, 個隻ok嘛?
skysport都600咁上下,
定係6EX__冇咁平的?
未有車就煩惱緊幾時先會擁有到, 到擁有左原來先係一切煩惱既開始
 樓主| lichungkiu 發表於 2007-10-10 17:55:33 | 只看該作者
原帖由 Thomasbb 於 2007-10-10 04:18 PM 發表
我係KWS 好似見過有一款有display 既futaba 控..
應該係6EX__ 系列 $700幾有接收, 個隻ok嘛?
skysport都600咁上下,
定係6EX__冇咁平的?
未有車就煩惱緊幾時先會擁有到, 到擁有左原來先係一切煩惱既開始

唉~~~我都覺得係
你有冇諗住買控呀,見你都有控(直升機)
其實6ex好似有好多品種,不過睇下到時點先啦