RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2469|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

air hogs reflex

WallaceNg 發表於 2007-10-16 12:05:35 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
唔知我架玩具放唔放得上黎呢,因為佢只係玩具
同埋唔知點解上升過時,佢會可以完全直上,唔知有冇方法可以定d呢?不過都幾好玩
khho01 發表於 2007-10-16 16:42:17 | 只看該作者
How much ? where can buy
thx.
 樓主| WallaceNg 發表於 2007-10-17 06:37:21 | 只看該作者
我唔知香港有冇,不過你去toysrus睇下,我估$4XX掛,唔錯架,好好玩
vtckslee 發表於 2008-3-5 13:20:05 | 只看該作者
全香港都無得賣呀, "恨"死人呀。
係Youtube睇到好多呢部機既片呀, 都飛得好定呀,
仲前、後、升、降、左右轉都好OK呀。

不過就係香港冇得賣, ebay就有, 不過運費好貴。

樓主| WallaceNg 發表於 2008-3-5 13:30:58 | 只看該作者
原帖由 vtckslee 於 2008-3-5 13:20 發表
全香港都無得賣呀, "恨"死人呀。
係Youtube睇到好多呢部機既片呀, 都飛得好定呀,
仲前、後、升、降、左右轉都好OK呀。

不過就係香港冇得賣, ebay就有, 不過運費好貴。

但係係香港咁的價錢都買到部lama啦
vtckslee 發表於 2008-3-6 13:22:28 | 只看該作者
原帖由 WallaceNg 於 2008-3-5 13:30 發表

但係係香港咁的價錢都買到部lama啦

計埋郵費, 仲貴過LAMA呀, 我部係Robins 22, 好正, 好好玩,
LAMA V3賣緊$400咋。

不過呢部機仔細細部, 3通道, 係廳同房玩會另一種趣味。
040009556 發表於 2008-3-7 11:33:18 | 只看該作者
yahoo 拍賣咪有啦~~~
$25x
千色都有~~~
屯門吉吉島都有啦~~~

因為雙槳先可以咁定~~~

hove機係練返黎~~~
 樓主| WallaceNg 發表於 2008-3-7 11:49:00 | 只看該作者
不過其實睇落就幾好,不過前後左右過兩個fan都唔係好夠力
Ambrose 發表於 2008-3-11 10:50:51 | 只看該作者
我買左Twin Helix, 原本唔同brand既....
not very gd performance...
我諗住改做RC Plane
俾d意見?