RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: ivenleung
打印 上一主題 下一主題
收起左側

大埔像真貨車場境活動2008-貼圖區

碟碟 發表於 2008-4-14 13:33:08 | 只看該作者
以上咁多張得兩張有我
toyotali2000 發表於 2008-4-14 13:37:50 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖
toyotali2000 發表於 2008-4-14 13:38:39 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖
anson3263086 發表於 2008-4-14 13:41:30 | 只看該作者
原帖由 toyotali2000 於 2008-4-14 13:32 發表

你撞林仲唔撿返tim

不過後尾都有@@
anson3263086 發表於 2008-4-14 13:42:39 | 只看該作者
原帖由 有勇冇謀 於 2008-4-14 13:32 發表
唔錯喎, 可惜冇緣出席 ,
e....有架好長的旅遊巴喎.....

係阿,個架係HINO旅遊巴
toyotali2000 發表於 2008-4-14 13:44:59 | 只看該作者
大頭相:3: :3: :3:

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
toyotali2000 發表於 2008-4-14 13:46:52 | 只看該作者
大頭相:3: :3: :3:

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
toyotali2000 發表於 2008-4-14 13:48:35 | 只看該作者
大頭相

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
hiace仔仔 發表於 2008-4-14 14:35:25 | 只看該作者
架車拖文記無力
東京化工 發表於 2008-4-14 14:40:37 | 只看該作者
原帖由 hiace仔仔 於 2008-4-14 14:35 發表
架車拖文記無力

咁係你架車問題啦!<換個35t麼打啦!>我雞那<用原裝麼打>拖密斗加舊12a 6v粉電咪照行!!
馬輝 發表於 2008-4-14 14:40:40 | 只看該作者
原帖由 hiace仔仔 於 2008-4-14 14:35 發表
架車拖文記無力

拖road train都唔好多少
hiace仔仔 發表於 2008-4-14 14:44:53 | 只看該作者
原帖由 東京化工 於 2008-4-14 14:40 發表

咁係你架車問題啦!我雞那拖密斗加舊12a 6v粉電咪照行!!

但我唔係雞那波箱呢
Q-pet 發表於 2008-4-14 14:55:20 | 只看該作者
喂喂--樓主做咩d相唔打格仔--我老婆上左鏡啵...我都係--
東京化工 發表於 2008-4-14 14:55:33 | 只看該作者
原帖由 hiace仔仔 於 2008-4-14 14:44 發表

但我唔係雞那波箱呢

我都唔係
yokiso 發表於 2008-4-14 15:12:58 | 只看該作者
yokiso 發表於 2008-4-14 15:14:04 | 只看該作者
yokiso 發表於 2008-4-14 15:15:36 | 只看該作者
Q-pet 發表於 2008-4-14 15:38:47 | 只看該作者
我一陣貼-0-...d短片都未整tim
anson3263086 發表於 2008-4-14 16:29:53 | 只看該作者
我架車成日上鏡架嘅@@
Q-pet 發表於 2008-4-14 17:26:01 | 只看該作者
我知我架車無啦啦點解會jam左..我先頭熄控諗住幫人再泊位..再開控之後未jam左車..搞到撞斷左邊前沙囉--
我一陣貼-0-...d短片都未整tim

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

超多拖架用白豬都拉到-0-我架車係未好正呢^^"

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖