RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: sleepyleung
打印 上一主題 下一主題
收起左側

F35b戰机

樓主| sleepyleung 發表於 2008-7-11 22:34:06 | 只看該作者
蛇打七吋 發表於 2008-7-16 10:09:51 | 只看該作者
C 兄⋯架機有冇比 CG 位?正確嗎?試飛末啊?呢架應該係窮人噴射機!Thanks
ukyo 發表於 2008-7-16 13:12:27 | 只看該作者
好正~~~
想請問full油幾多a..用幾多kv..最重要係係邊到地點買到..感謝
 樓主| sleepyleung 發表於 2008-7-27 22:58:16 | 只看該作者
原帖由 ukyo 於 2008-7-16 13:12 發表
好正~~~
想請問full油幾多a..用幾多kv..最重要係係邊到地點買到..感謝

c兄,有貨到左啦http://rc-castle.com/shop/product_info.php?products_id=921
caronf 發表於 2008-7-31 15:53:07 | 只看該作者
好正隻機~~~等睇試飛
 樓主| sleepyleung 發表於 2008-7-31 16:21:42 | 只看該作者
原帖由 caronf 於 2008-7-31 15:53 發表
好正隻機~~~等睇試飛

c兄,隻机吳二正嫁,有兩隻己經死忙左啦,第一隻消仿曾,巨將隻机正到980g重,末飛都死得,第二隻,係週公子巨吳樂本,隻机個馬達冇力,上天飛左半個圈,冇動力之後飛左樂水,水花有小小啦,好快就到我表演啦 我隻雞吳同巨地呀!重量得600g到,末裝飛毛腿道蛋動力方面我有1500g,扯力,我相信直飛上天係冇問題嫁
caronf 發表於 2008-7-31 16:26:54 | 只看該作者
原帖由 sleepyleung 於 2008-7-31 16:21 發表

c兄,隻机吳二正嫁,有兩隻己經死忙左啦,第一隻消仿曾,巨將隻机正到980g重,末飛都死得,第二隻,係週公子巨吳樂本,隻机個馬達冇力,上天飛左半個圈,冇動力之後飛左樂水,水花有小小啦,好快就到我表演啦 我隻雞吳同巨 ...

嘩~~~咁快搞掂2隻 ~~咁真係要物切其代啦