RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: ShipKing
打印 上一主題 下一主題
收起左側

雙星 LAND CRUISER 40

kaho0338 發表於 2008-8-9 09:19:33 | 只看該作者
原帖由 ShipKing 於 2008-8-9 01:59 發表
今日陪 friend 試 AC10, 真係一盤冷水照頭淋. 果部野連一塊石頭都上唔到.
瓜咁係咁碌番落泥. 執車都執到手軟, 對我諗住買 CR01 都要再諗一諗先.
各C HANG 有咩好意見呢?

your fd car must have problems...check it:
http://www.youtube.com/watch?v=7n7TFVwz-XI
http://www.youtube.com/watch?v=Q4KXh9r7kdc
周百通 發表於 2008-8-9 12:02:35 | 只看該作者
我都有d想買部AX10玩吓,睇吓係咪咁"茄"執車都執到手軟。
唔知係咪要改到九彩呢?

IS520 發表於 2008-8-9 16:26:24 | 只看該作者
我都係手痕當中,想買部 "大轆慢車" 玩玩,所以都爬左好多文章。
發覺好多參與 "慢爬" 既 ching,都激讚 ax10 係同級慢爬車既表表者。

ShipKing CHING 既朋友仔,會唔會係一個粗心大意既私機,爬左一塊濕滑既石頭,所以......變左...大冬瓜呢...

原帖由 ShipKing 於 2008-8-9 01:59 發表
今日陪 friend 試 AC10, 真係一盤冷水照頭淋. 果部野連一塊石頭都上唔到.
瓜咁係咁碌番落泥. 執車都執到手軟, 對我諗住買 CR01 都要再諗一諗先.
各C HANG 有咩好意見呢?
周百通 發表於 2008-8-9 18:43:32 | 只看該作者
原帖由 IS520 於 2008-8-9 16:26 發表
我都係手痕當中,想買部 "大轆慢車" 玩玩,所以都爬左好多文章。
發覺好多參與 "慢爬" 既 ching,都激讚 ax10 係同級慢爬車既表表者。

ShipKing CHING 既朋友仔,會唔會係一個粗心大意既私機,爬左一塊濕滑既石 ...
哈~佢朋友仔既外型都幾粗吓。
 樓主| ShipKing 發表於 2008-8-10 04:12:12 | 只看該作者
唉~ MY FRIEND , 粗就粗D架啦,
但係個D石又干又易爬, 連TANK 都上到,
唔知佢就係上唔到.
IS520 發表於 2008-8-11 16:21:13 | 只看該作者

回復 25# 的帖子

人地話:  蛋家雞見水 ~ 有得睇,無得洗。

你個"番":  粗司機見山 ~ 有得睇,無得攀。
周百通 發表於 2008-8-11 18:40:02 | 只看該作者
佢改左幾樣野之後可以攀石lu。
 樓主| ShipKing 發表於 2008-8-22 16:05:44 | 只看該作者
玩蟻爛車都幾頂引, 搵日組team 上大帽山操操佢,
跟住川龍嘆山水寶莉, 青蛙王子話佢有引喎!
點睇呀? 周sir
周百通 發表於 2008-8-23 00:35:32 | 只看該作者
原帖由 ShipKing 於 2008-8-22 16:05 發表
玩蟻爛車都幾頂引, 搵日組team 上大帽山操操佢,
跟住川龍嘆山水寶莉, 青蛙王子話佢有引喎!
點睇呀? 周sir
車就整好,等你落柯打

登錄/註冊後可看大圖
kaho0338 發表於 2008-8-23 16:03:32 | 只看該作者
原帖由 周百通 於 2008-8-23 00:35 發表
車就整好,等你落柯打

登錄/註冊後可看大圖

when u buy this body ? it is really nice
周百通 發表於 2008-8-23 19:04:57 | 只看該作者
月中一次過買的,那次算是大出血!