RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 呀吉
打印 上一主題 下一主題
收起左側

舊車parts want list

tiger1 發表於 2008-10-4 18:10:49 | 只看該作者
Tomy Intruder aftermarket graphite buggy chassis set.
tiger1 發表於 2008-10-4 18:11:30 | 只看該作者
RM480 Ko esc
tiger1 發表於 2008-10-4 18:11:51 | 只看該作者
Almost forgot AYK 566B mechanical speed control.
B仔 發表於 2008-10-4 18:33:23 | 只看該作者
peter7 發表於 2008-10-4 19:08:15 | 只看該作者
原帖由 B仔 於 2008-10-4 18:33 發表

吉兄:
你一係開post賣叫人pm你la!
懷舊遙控車討論版吳可以咁用架...

Don't interrupt us. We do this to share our experience and make new friends.
 樓主| 呀吉 發表於 2008-10-4 19:20:07 | 只看該作者
Sorry B 仔
你誤會了
我呢個post 唔係要自己賣野
而係想大家post自己攪緊咩車
欠d咩件
等大家知道
有機會可幫下眼
人人寫自己欠咩
再各自互相pm聯絡

可能我表達等唔好
令大家誤會了是叫大家找我買東西
其實是叫大家一起問 "所有人" 自己想要咩

再一次sorry B仔
 樓主| 呀吉 發表於 2008-10-4 19:38:41 | 只看該作者
因為有時又好難特登出個徵求post
而且徵求區出徵求舊車件post,十個有9個沒人回
仲要3~2天就唔知去了那頁了
SAMPLE : http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=87795
希望B仔你體諒
有時攪緊架車差D野,仲要係舊車
要找真的是好難的
而且仲要係懷舊友先知係咩來
出得2次徵求POST,你就會心灰唔出了

其實就好像做個徵求區比舊車板(咁又好像誇得濟,對其他板亦唔公平)
不如B仔板主出個致頂POST
各自回覆 自己找緊咩
就是 舊車 PARTS WANT LIST 了
什至 大家特別多D咩好野,有意賣,列出來
等要找的人自己PM聯絡
HOUSE 發表於 2008-10-5 00:41:05 | 只看該作者

yankee middle limit differiential gear box wanted

Afraid no one has it in Hong Kong. Anyhow...
B仔 發表於 2008-10-5 09:58:49 | 只看該作者
原帖由 peter7 於 2008-10-4 19:08 發表

Don't interrupt us. We do this to share our experience and make new friends.

I interrupt us ,I know i am a trouble marker ,right!
B仔 發表於 2008-10-5 10:05:01 | 只看該作者
原帖由 呀吉 於 2008-10-4 19:20 發表
Sorry B 仔
你誤會了
我呢個post 唔係要自己賣野
而係想大家post自己攪緊咩車
欠d咩件
等大家知道
有機會可幫下眼
人人寫自己欠咩
再各自互相pm聯絡

可能我表達等唔好
令大家誤會了是叫大家找我買東西
...
吳洗Sorry,我明白你的用意,你或可於(徵求板)或(RC只換不賣交易區)出Post,因懷舊遙控車討論版不是此用途的!
**話時話我朋友仲有一些山朱parts叫我幫佢賣未攪tim..
tiger1 發表於 2008-10-5 12:14:51 | 只看該作者
I am sure no one here is serious about gettng those parts , rather this thread is to let off steam about the frustration of not being able to get the parts we want/need.
chopsticks 發表於 2008-10-5 12:49:57 | 只看該作者

instruction

i want the instruction manual fro #58259 Subaru impreza rally champion
thx!!
a_do 發表於 2008-10-5 19:05:05 | 只看該作者
請問邊位 c-hing 有全套 yokomo y4-2 o既 纖維板呀???thx
andrewlau 發表於 2008-10-5 23:36:45 | 只看該作者
Any Bro have the Lazer ZX-R shell or under tray??
andyQQ 發表於 2008-10-6 23:11:29 | 只看該作者
原帖由 呀吉 於 2008-10-2 20:32 發表
我忘了告訴大家
我只有雙星車既野

有一個全新雙星 b2b sidecar 車殼
有人想要嗎?
你有車底的話,我照yen價賣比有要的人 ^.^

I want 雙星山貓--wheel set 呔連玲1套,Do you have it?
skleejames 發表於 2008-10-9 13:35:01 | 只看該作者
原帖由 呀吉 於 2008-10-3 19:58 發表
B2B SIDE CAR
^^
我只有雙星的東西 ^^

請問B2B賣出未?我想買.
還有想要959前後臂,
Top Force 尾翼,請問有冇呀? thx!

jimmylai33 發表於 2008-10-18 23:53:52 | 只看該作者
師兄,我想要FAST ATTACK VEHICLE尾波箱,pls pm me!thk!! :'
minimini 發表於 2008-10-19 00:17:39 | 只看該作者
I want to buy Yokomo 870c...........& Schumacher Cat (1st version)...........
hihizaza 發表於 2008-10-19 14:35:11 | 只看該作者
i want a sticker for my JUGGERNAUT 2,version 1 is ok too!!!
any people have it ???
raysman 發表於 2008-10-21 23:05:35 | 只看該作者
原帖由 jimmylai33 於 2008-10-18 23:53 發表
師兄,我想要FAST ATTACK VEHICLE尾波箱,pls pm me!thk!! :'198147198148

我有FAST ATTACK VEHICLE尾波箱……