RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 9819|回復: 76
打印 上一主題 下一主題
收起左側

TO PYC 3P

馮馮ymc 發表於 2009-2-20 23:11:31 | 顯示全部樓層
又嚟......................
Set唔掂架車賴個場 ................set好架車先講嘢啦!!人地3P!!14秒幾一圈
人人都玩到!!係樓主玩唔到..............
馮馮ymc 發表於 2009-2-22 11:38:30 | 顯示全部樓層
玩車!!
除咗玩支遙控之外..................
仲要SET吓車,換吓軚,轉吓殼.........................
唔係剩係識""揸""住支控""大叫"".................................撻地好冼呀
咁嘅情况下.............你剩係""揸""住支控..............好難攪喎..................????
我諗3P幫你唔到@@@要""""上帝""""先幫到你..........###@@@@##
馮馮ymc 發表於 2009-2-22 13:44:44 | 顯示全部樓層
馮馮ymc 發表於 2009-2-22 21:47:02 | 顯示全部樓層
原帖由 kwok 於 2009-2-22 16:37 發表

馮馮!點set呀!我玩唔掂呀!

用BY電咪得囉
馮馮ymc 發表於 2009-2-22 21:47:32 | 顯示全部樓層
原帖由 師傅東 於 2009-2-22 16:45 發表

喂!我都想知呀!嗱!馮sir!咪咁口密呀!講嚟聽吓吖!................

同上....
馮馮ymc 發表於 2009-2-22 21:56:41 | 顯示全部樓層
原帖由 tllau 於 2009-2-22 20:39 發表

人地一句到尾話你set車有問題 咁你就咩都唔駛講啦
一開始就判你係黑五類 取消你存在價值和發言權利 大陸化到咁樣 真係無符

理牲討論呀!!大陸化??
露天車場一直存在天氣變化影响行走牲嘅問題,
早,中,晚都會用不同度數軚,潮濕,乾燥,風沙,大塵都會影响!!
SET車又有幾難??
馮馮ymc 發表於 2009-2-23 00:30:29 | 顯示全部樓層
原帖由 tllau 於 2009-2-23 00:08 發表

人地都講到明在PYC玩車都玩咗成五年 場地發生都係近期事情 問題係咩都唔駛估啦 你仲當佢係BEGINNER真係無野講

:L 人地講....5年鋪過2次喎!!你未玩過淨係聽人講.....我仲冇嘢講啦
馮馮ymc 發表於 2009-2-23 01:43:33 | 顯示全部樓層
原帖由 lung 於 2009-2-23 00:33 發表

YMC 街場咪仲冼~
人地咪一樣可以SET到好X快~

講真PYC我見人地玩3.5R /油車咪一樣可以好定~睇你點SET既姐

馮馮ymc 發表於 2009-2-23 21:58:30 | 顯示全部樓層
原帖由 FX915 於 2009-2-23 13:43 發表
HI “C HING” ---“FUNG FUNG”, YOU ARE ALWAYS PLAYING YOUR EP CAR AT NIGHT??OR JUST ONLY TO SAY SOMETHING!! DO YOU HAVE A HEART TO CARE ABOUT THE FRIENDS GOING TO PYC AT THE DAYTIME AR!!
HAD YOU EVE ...

嗱!!又係咁喇!!
前日好走唔出聲,琴日唔好走唔識SET.............
再唔係你放架車係PYC我"幫"你set啦!!
需然我逢星期六晚先玩車,但係我日日下午喺pyc攞人地d油車玩波
仲有!!唔好話我係"大陸"人!!我係中國人!!
你set唔掂車,先去揾3p教你,人地日日係Pyc,隨時可以揾佢!!出呢個post唔夠直接!!入場揾佢啦......