RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: FX915
打印 上一主題 下一主題
收起左側

TO PYC 3P

ck 發表於 2009-2-22 22:22:26 | 顯示全部樓層
原帖由 momo 於 2009-2-21 09:32 PM 發表
玩電車象膠胎無問題, 海綿胎吾多掂, 感謝PYC比我玩了5年, 但現在見個場一撻撻, 海綿胎玩完後濕濕地, 根本吾關架車或人問題, 個幾撻嘢特別銑, (早,午, 晚)各有不同, (如要早早收油, 慢慢比油)才吾銑, 吾玩好過啦 ...

我玩過無問題 woo  電車海綿胎我用 40 43 45   

架架車唔同其他慢慢 set la 講唔到咁多 天氣定生死架

濕濕地? d 油車油來呀? 何來有水濕 ? 落雨?
ck 發表於 2009-2-22 22:28:36 | 顯示全部樓層
原帖由 tllau 於 2009-2-22 08:39 PM 發表

人地一句到尾話你set車有問題 咁你就咩都唔駛講啦
一開始就判你係黑五類 取消你存在價值和發言權利 大陸化到咁樣 真係無符

咁 set 車真係好重要架  差小小就差小小架

冬天 10 度用厚硬胆 + 40 度呔 + 80 度油壓油 + 最硬彈弓 + 唔 bo 呔睇你走唔走得掂?

ck 發表於 2009-2-23 00:26:55 | 顯示全部樓層
原帖由 tllau 於 2009-2-23 12:08 AM 發表

人地都講到明在PYC玩車都玩咗成五年 場地發生都係近期事情 問題係咩都唔駛估啦 你仲當佢係BEGINNER真係無野講

對不起呀師兄

再之前塊地我唔講 la   呢塊地由再新轆立青後第二日我就玩到早幾日為止   咁以後都繼續玩架

舊就係舊 d  但又不至於所講差成那個地埗  :L
ck 發表於 2009-2-23 00:36:43 | 顯示全部樓層
原帖由 lung 於 2009-2-23 12:33 AM 發表

YMC 街場咪仲冼~
人地咪一樣可以SET到好X快~

講真PYC我見人地玩3.5R /油車咪一樣可以好定~睇你點SET既姐

ck 發表於 2009-2-23 12:35:13 | 顯示全部樓層
原帖由 minimini 於 2009-2-23 11:33 AM 發表

完全同意..........  

部車好唔好走........人 + 車 + 電子嘢 + 路面 traction.......缺一不可......

樓主出呢個 topic 嚟討論...........明顯係暴露咗.......佢對不同場地&#22021 ...

咁就係度呼籲各場主 舖地時請落鋼沙 越多越好
ck 發表於 2009-2-23 14:48:50 | 顯示全部樓層
原帖由 FX915 於 2009-2-23 01:43 PM 發表
HI “C HING” ---“FUNG FUNG”, YOU ARE ALWAYS PLAYING YOUR EP CAR AT NIGHT??OR JUST ONLY TO SAY SOMETHING!! DO YOU HAVE A HEART TO CARE ABOUT THE FRIENDS GOING TO PYC AT THE DAYTIME AR!!
HAD YOU EVE ...

師兄 容許我多咀小小  你個說法都係好正確

但我見某些高于師兄玩架車車真係火車軌咁架   我架都不及.....

我信當然真係要好用心同細心去每排電  每缸油set 1 set 架車先有咁效果

我就無耐性咁 set la 有 8 9 成我就去玩玩玩玩玩.........
ck 發表於 2009-2-24 21:28:10 | 顯示全部樓層
原帖由 FX915 於 2009-2-24 07:14 PM 發表

大家成年人,要對自己講過既野負責任.
請慎言¬!
況且我已經無再接觸RC...我最後一部車係玩緊FW05T+,亦以在兩年前由Coronafans版友接左手.(我去你公司(大埔)比你,你記得嗎?)
更加好耐無去過PYC.
橫州 fans ...

咁你知邊個做 ? 你咁易比 a/c 人架
ck 發表於 2009-2-24 22:31:42 | 顯示全部樓層
原帖由 FX915 於 2009-2-24 10:18 PM 發表

我無比任何a/c 人
我諗佢係有心試我個password
正所謂防君子唔防小人
所以之前個password係好簡單
而家改左喇~
而我雖然唔知邊個做,但係希望o個d人尊重返人...
之前我個password雖然簡單,但係用左咁耐都無 ...

咁易試到 password 咁多會員点解搵你! 佢同你有仇

比咗 a/c 佢la 洗咩呈清呀
ck 發表於 2009-2-24 22:39:17 | 顯示全部樓層
查 IP 位睇吓係邊位
ck 發表於 2009-2-24 22:41:11 | 顯示全部樓層
原帖由 TOMY(HONG) 於 2009-2-24 10:35 PM 發表

我信你,因為你出post多數用中文,如果你用英文都唔會全用大草

頭幾個字係用中文 woo 除 pyc 3個字
ck 發表於 2009-2-24 22:46:35 | 顯示全部樓層
原帖由 FX915 於 2009-2-24 10:42 PM 發表

咁佢要試,咁啱試中我....如果受害的是你,你又會否話:咁多會員点解搵我你! 佢同我有仇?!
師兄,唔好同我講又無人渣住支槍迫你呢套,我唔受架..."澄"清...清者自清!!!

咁佢同 pyc 有仇都唔定  6 合彩有又唔見中 起嗎都要 5 6 個字
ck 發表於 2009-2-24 22:52:15 | 顯示全部樓層
原帖由 FX915 於 2009-2-24 10:45 PM 發表

師兄! 老實講你好似針對我!!!
黎丫~ 我有問必答!!!

唔係 我只覺得有人玩 password  好奇所以想討論吓 d 原因咁
ck 發表於 2009-2-24 22:56:26 | 顯示全部樓層
原帖由 FX915 於 2009-2-24 10:52 PM 發表

呢層我都唔知佢既動機,企圖...
Password話明好簡單,Copy 個名咪係password!
不過而家改左喇~!

多數係 d 自己 fan 呀 屋企人呀 攞來玩
ck 發表於 2009-2-24 23:09:38 | 顯示全部樓層
原帖由 tungkee 於 2009-2-24 10:52 PM 發表

去邊到查ip ?
工房個sever ?
查到最多知邊個isp !!
如果用 pccw 那些isp , 個 ip 可以成日唔同 , 除非你有能力要pccw check到當時個ip 俾左邊個用 !!

同埋一些唔常用既a/c 最易俾人盜用 !!

我就唔識  有 d 用固定 IP 位話會上網行快 d   

叫 AMAT 查查試試
ck 發表於 2009-2-24 23:17:16 | 顯示全部樓層
点都好  呢單嘢又同 pyc  3p 賣廣告

入來玩可否免費  半價都好啦