RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2528|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

灣仔橋底將會大修但日期未定

chub 發表於 2009-8-22 08:08:23 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
上個禮拜打電話去康民署投訴滑梯個邊晚上燈光唔夠,

同佢過左兩日後就有回覆,話經己同機電署傾緊個期睇下幾時加燈,

我見佢咁好傾咪順便同佢講講個場地上面浸油好緊要,

如果洗左我地玩車既就好難操控,可唔可以唔使個地下呀?

佢話會同有關方便傾傾,反映呢個問題,同埋遲下會大修個場,唔會再好似而家咁向地下上面油一浸油柒,

不過未定到日期,

事後我都覺得自己好無聊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 樓主| chub 發表於 2009-8-23 07:45:27 | 顯示全部樓層
咁你有無  "順便" 咁同佢地講:  可唔可以擴大啲條賽道既面積呀?    

btw, 尋晚既 "事事旦旦"新聞, 都報導有關 rc car 既情況,
有 私人車場, 有 tko車場, 亦有 哩個橋底 油淋淋既場   真係有 啊... ...
IS520 發表於 2009-8-22 09:49

佢會再打比我架,到時我會同佢講希望佢可以將個場搬去隔離露天個度加大佢返正都冇人用!
 樓主| chub 發表於 2009-9-16 22:54:25 | 顯示全部樓層
同議員反應會唔會有幫助呢?