RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 山久和也
打印 上一主題 下一主題
收起左側

買dee電子野(終於買到啦)

葉生 發表於 2010-4-24 09:19:47 | 顯示全部樓層
9650= futaba 9650....
Tekin mini = Tekin mini rage (但市面上暫時冇貨), 如果急玩..可以用好盈35a/60a 頂住先....
摩打...如果8800 太快....可以係控較細d出力.....仲有一個選擇....就係用好盈7200kv.....
葉生 發表於 2010-4-24 10:13:18 | 顯示全部樓層
你叫佢要個電變....咁個摩打呢?
要黎操車?
葉生 發表於 2010-4-24 10:44:33 | 顯示全部樓層
回復 9# 大野

認同....諗返轉頭....電變緊要過摩打.....
摩打大把選擇....只會越出越快....
但係適合既電變反而買少見少...
你啱~~~
葉生 發表於 2010-4-24 19:12:20 | 顯示全部樓層
回復 13# 山久和也

唔夠錢.....
TEKIN淨電變都要$600....
9650~ $280 (二手)
8800KV ~ $190...
就算你用35A套裝....都一定唔夠.....
葉生 發表於 2010-4-26 16:41:44 | 顯示全部樓層
回復 19# 山久和也

mj 控.......
你玩落就知唔夠用......
葉生 發表於 2010-4-26 16:58:13 | 顯示全部樓層
玩到....但因為有需要調教獨立呔角同埋油門大細......
所以你需要換控......
到你出黎睇我地玩一次...就知玩dee好多要求.....
最基本....平衡同呔已經冇得走....
葉生 發表於 2010-4-27 09:25:19 | 顯示全部樓層
二手3pk + spektrum module + receiver.....大約千頭
夠晒用....