RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3357|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

想買機

關閉 [複製鏈接]
wave 發表於 2006-2-18 10:41:36 | 顯示全部樓層
平机又唔要,大do既机個價又唔到,好難架喎!
其實$1000同$1600個價都差唔多.
上400机種起馬要$4000以上
wave 發表於 2006-2-18 10:48:35 | 顯示全部樓層
仲有電直power問題,一定越輕越好.
唔玩Li-po電 3幾分鐘就要落番黎(細机).
wave 發表於 2006-2-19 13:22:36 | 顯示全部樓層
原帖由 zivtong 於 2006-2-19 11:10 發表

都係果句,
$600係垃圾貨既話
$720都唔見會係正貨..只會比貴左而得到同樣既貨
依樣野 你咁熟工商 究竟係我搵野嘈 定你地係要搵野橕 ?

and

鴨街肥仔 都即場試過晒 先賣比你, 有問題飛唔起都會幫你ch ...

真有d睇唔過眼,我先至會出聲,我亦唔會偏幫某一邊,我都係想講句公道話,
你成日話鴨記平,叫人去買,你又有冇睇過肥仔老細老點新手呀!
我企係度睇左半粒鐘,個新手問個肥仔邊架機好飛,拒居然點個新手買full set walk#36
你唔係話比我聽full set walk#36好飛呀麻??????
你唔係想話比我聽你地個個都係用full set walk#36黎飛呀,師兄!

p.s唔係個個新手都咁好彩一開始可以有個老手同拒買機嫁!