RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1300|回復: 1
打印 上一主題 下一主題
收起左側

團購: Novak Slyder Brushless System Drift Spec

DriftNoobie 發表於 2008-11-14 03:02:00 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
唉, 等了半年, 都唔見香港到貨. 近兩個月黎, 每一兩星期都打去香港代理, 佢都話下星期有貨返, 但唉...
想攪團購, 五套或以上先去馬. 已經 email 了 Team Novak, 睇下咩價同運送要幾耐.
我估最多係 HK$1,600 左右瓜, 貴過就放棄.

但要留意, 咁買法係無本地保養. 如果買後發現有問題(睇你彩數)就要自已出錢自己寄返去美國等換或修理.

系統資料: http://www.teamnovak.com/product ... r_system/index.html
(有 6.5t / 7.5t / 8.5t)

如果一切順利, 大家先比每套 $800 訂, 用 Jetco 入我口*.
我收齊訂就立即落 order 去美國 Novak.
Order 一落, 即係我已經比錢 Novak, 就無得回頭彈弓手, 否則殺訂.
到貨果一個星期六既下午 6:00pm - 6:30pm 係 KWS 交餘款收貨. 香港島朋友可以另作安排, 因我住港島.
(我會要求 Novak 分開 D 貨單. 手續費, 外匯對換率, 同運費大家平均分, 到時會計埋比大家睇)

再一次提醒你: 咁買法係無本地保養. 如果買後發現有問題(睇你彩數)就要自已出錢自己寄返去美國等換或修理.

如有興趣, 請以 reply 形式報名:
    名稱 / 幾多t / 幾套
例: 陳大文 / 6.5t / 1

* 大家可以放心, 我之前試過幫好多其他 members 係日本團購過漂移物品, 好似未有人丙過我

chappi 發表於 2008-11-14 07:07:32 | 只看該作者
wait for your good news from Novak!