RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1544|回復: 6
打印 上一主題 下一主題
收起左側

20/12 粵港兩地 Drift meeting 安排

gegegum 發表於 2008-12-20 11:38:10 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
多得廣州朋友比面, 再加香港各大車隊支持, 今晚相信會係香港一個紀錄 - 全港最多漂移者街頭 party!

地點: 北角寶馬山籃球場

登錄/註冊後可看大圖

時間: 20/12 7:00 pm ~ 11:00 pm (我地6:00pm 左右會到場準備 )

交通: 車人士 - 大量街位
          搭車人士 - 天后mtr : 49M 綠VAN
                 銅鑼灣百德新街(JP 戲院樓下) 25號綠VAN
                 過海巴士 - 108
                 港島東區 - 529
                 灣仔 - 25, 25A, 25C

飲食: 有兩間茶餐廳, 大家可以上黎先醫肚
      有SEVEN ELEVEN, 百佳, 飲品可以上黎先買, 快車水就唔使喇, 我會大量供應 , 到時有冰箱提供!

備註: 記得帶多件衫, 今晚秋名山大約 15~17度!
      因為人數眾多, 請大家到場時先到報BAND處報BAND, 開車前請先測試有冇JAM車, 小心為上!

有任可查詢, 請至電本人: 92812727 Anthony
希望大家今晚盡興!

烈火之魂 發表於 2008-12-20 11:53:13 | 只看該作者
重有牙.....如果有人想打波...
帶個波上黎....6:00鐘可以打到開始為止
~TONY~ 發表於 2008-12-20 17:41:54 | 只看該作者
好想去..但係呢排聖誕公司好多野做,來唔到...
先同各地drift友講聲sorry..
ps:隊友們..咁大件盛事我竟然來唔到幫手..
真係唔好意思..
StarBuck 發表於 2008-12-20 17:44:46 | 只看該作者
嘩.今晚周圍都好多人玩RC呀
truckman 發表於 2008-12-21 04:31:13 | 只看該作者
原帖由 ~TONY~ 於 2008-12-20 17:41 發表
好想去..但係呢排聖誕公司好多野做,來唔到...
先同各地drift友講聲sorry..
ps:隊友們..咁大件盛事我竟然來唔到幫手..
真係唔好意思..

tony 兄咪下次再meeting
 樓主| gegegum 發表於 2008-12-21 11:38:37 | 只看該作者
禽晚去到尾應該都過到40車, 唔知大家玩得開唔開心呢!? 有咩招呼唔到, 希望大家多多包涵!
truckman 發表於 2008-12-21 16:59:37 | 只看該作者

回復 7# 的帖子

欠了racing queen在場