RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2955|回復: 4
打印 上一主題 下一主題
收起左側

屋企失控炒機!

清清 發表於 2006-5-28 01:06:25 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
隻4號機不嬲係屋企樓下玩開無事,
頭先係屋企玩玩下明明停定降落左,
諗住裝返個殼玩,特然失控飛向電視,
好彩落左響個喇叭前面,只爛左隻副翼,
如果唔係聽朝一定俾老媽子鬧到飛上屋頂!

我想問下如果換支T6EXHP玩得唔得?
因我試過裝粒華記發射晶體落去控唔到?
PCM同PPM都試過,都係無發控制!
其實有無辨法可以同到支T6EXHP?
小步 發表於 2006-5-28 01:33:59 | 只看該作者
係唔得o既...華記o的舊版控,係好唔穩定o既

係有幾個choice,
1.咩都唔搞,小心o的唔好唔拉天線同次次小心佢會發癲
2.換個esky4in1 , 用futaba 遙控
3.咩電子野都換哂佢,上無刷
馮馮ymc 發表於 2006-5-28 01:51:41 | 只看該作者
小步兄:
Any cheap set now in china can easy to fly???
around $2000.- Bushless!!+li-po. thx!!
 樓主| 清清 發表於 2006-5-28 02:18:17 | 只看該作者
原帖由 小步 於 2006-5-28 01:33 發表
係唔得o既...華記o的舊版控,係好唔穩定o既

係有幾個choice,
1.咩都唔搞,小心o的唔好唔拉天線同次次小心佢會發癲
2.換個esky4in1 , 用futaba 遙控
3.咩電子野都換哂佢,上無刷

完來佢會發癲架
咁我情願拿拿聲攪掂隻60機玩好過喇~
麻煩哂小步兄意見…thx

zifu 發表於 2006-5-29 02:28:47 | 只看該作者
原帖由 清清 於 2006-5-28 01:06 發表
隻4號機不嬲係屋企樓下玩開無事,
頭先係屋企玩玩下明明停定降落左,
諗住裝返個殼玩,特然失控飛向電視,
好彩落左響個喇叭前面,只爛左隻副翼,
如果唔係聽朝一定俾老媽子鬧到飛上屋頂!

我想問 ...

呢次睇來兒加好生意過我