RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3958|回復: 29
打印 上一主題 下一主題
收起左側

去左mms ...

free14hk 發表於 2009-8-10 01:26:46 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

今日去左mms睇下個場....唔錯wor....都好多parts賣....都賣左小小野....呵呵....重有d買唔到既殼都好正.......!!上去之前都打左幾次電話上去問點行....最後都比我搵到...好采個店員冇話我煩....哈哈..!!!親眼見到過場...幾好feel...但係個個玩車的都好似好勁咁.....又改晒車......好采冇帶車上去 =.=" 因為我係新手....見個個都用d好靚既控.....又ex-10呀...3pk呀...咁....如果我用kt-18...會唔會比人笑呢!?......哈哈....但係我都會上去試玩下.....希望下次上去各位多多指教呀...!!!!nice ...
阿業阿業 發表於 2009-8-10 01:34:52 | 只看該作者
好似好正感~我都想去,但我又係kt-18~不如一齊
bluemotogp 發表於 2009-8-10 01:44:33 | 只看該作者
我又係kt-18.....me mo $$$$
 樓主| free14hk 發表於 2009-8-10 01:46:21 | 只看該作者
都唔錯呀....上面個個都好pro .... !! 一齊去都好....哈哈...我都有幾個fd同我一樣新玩....可以一齊去玩唷...
scalpel 發表於 2009-8-10 01:46:23 | 只看該作者
今日去左mms睇下個場....唔錯wor....都好多parts賣....都賣左小小野....呵呵....重有d買唔到既殼都好正.......!!上去之前都打左幾次電話上去問點行....最後都比我搵到...好采個店員冇話我煩....哈哈..!!!親眼見到過場 ...
free14hk 發表於 2009-8-10 01:26

No one will laught at you........no worry!
阿業阿業 發表於 2009-8-10 01:48:42 | 只看該作者
我諗住星期二2:00pm去mms試下~不過唔知搵咩袋住架車去好~
 樓主| free14hk 發表於 2009-8-10 01:50:31 | 只看該作者
星期二我要去boat p ....去唔到=.=" atomic有個放車盒ga....$60..!!我都想買.....但係唔知好唔好用.....???
阿業阿業 發表於 2009-8-10 01:51:23 | 只看該作者
星期二我要去boat p ....去唔到=.=" atomic有個放車盒ga....$60..!!我都想買.....但係唔知好唔好用.....???
free14hk 發表於 2009-8-10 01:50

邊度有得買??
 樓主| free14hk 發表於 2009-8-10 01:51:33 | 只看該作者
5# scalpel

冇人笑就好了....可以放心去玩....哈哈
阻到大家...唔好意思....講定先...!!謝謝....
scalpel 發表於 2009-8-10 02:55:28 | 只看該作者
我諗住星期二2:00pm去mms試下~不過唔知搵咩袋住架車去好~
阿業阿業 發表於 2009-8-10 01:48

MMS opens at around 5:30pm from Tuesday-Fri......Sat will be earlier.....
 樓主| free14hk 發表於 2009-8-10 03:08:20 | 只看該作者
kambox808 發表於 2009-8-10 07:54:28 | 只看該作者
welcome mms.
puiaxial 發表於 2009-8-10 08:02:45 | 只看該作者
go go go !
800mah 發表於 2009-8-10 08:18:59 | 只看該作者
KT18係好野o黎的, don't worry ~
ansonlau 發表於 2009-8-10 08:34:52 | 只看該作者
9# free14hk

唔會笑你, 因為你支 KT-18 唔會玩得好耐, 因為你將會比自己同其他人慢慢陶毒你買靚o野,  hehe
adidaswing 發表於 2009-8-10 09:14:16 | 只看該作者
上去見啦.............!
葉生 發表於 2009-8-10 09:31:21 | 只看該作者
9# free14hk

唔會笑你, 因為你支 KT-18 唔會玩得好耐, 因為你將會比自己同其他人慢慢陶毒你買靚o野,  hehe
ansonlau 發表於 2009-8-10 08:34

到處都有毒男.....梗有一個係左近~~~
亞嵐 發表於 2009-8-10 09:53:39 | 只看該作者
我都係新玩架...又係kt-18...一齊玩啦..我都未去過車場玩
玩飄定快車..我玩飄的..但我得4粒gp650既電..唔夠玩..
我要返工...7點零鐘先落到mk...去果時pm埋我..thx
cf2468 發表於 2009-8-10 09:58:06 | 只看該作者
係車場用KT-18不會比人笑, 因為有好多人都曾經用過KT-18.............
samy 發表於 2009-8-10 10:57:12 | 只看該作者
i will recommend use KT-18 if you new at mini-z. once you find that it needs upgrade your tools such as transmitter, charger, fet install.....  then go for it. therefore, you can notice about the different performance after something to upgraded.  by the way, KT-18 not so bad. the most important thing to play rc is your fingers.