RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3033|回復: 25
打印 上一主題 下一主題
收起左側

中秋屯門池夜航 3 Oct 2009

Barry28 發表於 2009-10-4 01:16:53 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
中秋屯門池夜航, 月亮又大又圓, 觀眾又多 !!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
lkwmic 發表於 2009-10-4 09:01:00 | 只看該作者
沒有時間去觀賞呀!失望!
seeman 發表於 2009-10-4 11:51:02 | 只看該作者
嘜有夜航咩,等我都黎啦
jackyming. 發表於 2009-10-5 12:22:59 | 只看該作者

蓮容包兄,今年我地三狼都要同屋企過節,,冇時間來呀,冇玩一排,多左好多Q板船,紙扎郵輪 燈神都出來呀 ,呀容,隻帆船係咪你架,好底B呀,裝把風扇係後面 ,不過我post番前年D相介下佢地先
http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=58003&extra=page%3D1
dthchan 發表於 2009-10-5 14:32:53 | 只看該作者
really nice!
 樓主| Barry28 發表於 2009-10-5 15:39:23 | 只看該作者
[quote]蓮容包兄,今年我地三狼都要同屋企過節,,冇時間來呀,冇玩一排,多左好多Q板船,紙扎郵輪 燈神都出來呀 ,呀容,隻帆船係咪你架,好底B呀,裝把風扇係後面 ,不過我post番前年D相介下佢地先

好彩果隻帆船唔喺我啫,實比你哋笑死啫!!
jackyming. 發表於 2009-10-5 15:45:03 | 只看該作者
[quote]蓮容包兄,今年我地三狼都要同屋企過節,,冇時間來呀,冇玩一排,多左好多Q板船,紙扎郵輪 燈神都出來呀 ,呀容,隻帆船係咪你架,好底B呀,裝把風扇係後面 ,不過我post番前年D相介下佢地先

好彩 ...
Barry28 發表於 2009-10-5 15:39

蓮容包兄,D隻怪獸真係唔係你 ;P
周百通 發表於 2009-10-5 15:59:04 | 只看該作者
果隻郵輪係復合式木材建造,座樓兩邊有自動導航失控裝置,船身用飛機鋁合金裝配起來,裡面既裝飾好細緻。
 樓主| Barry28 發表於 2009-10-5 16:03:34 | 只看該作者
蓮容包兄,D隻怪獸真係唔係你
jackyming. 發表於 2009-10-5 15:45

咁都比你影到, :lol
聽講果個船主中秋下午已經喺屯門池玩.
jackyming. 發表於 2009-10-5 16:15:50 | 只看該作者
咁都比你影到,
聽講果個船主中秋下午已經喺屯門池玩.
Barry28 發表於 2009-10-5 16:03

果條帆船友可能係屯門池睇場,睇足成日,仲買左打西餅食,聽講佢係鴨寮街賣風扇,叫(風扇大王)
 樓主| Barry28 發表於 2009-10-5 16:26:46 | 只看該作者
果隻郵輪係復合式木材建造,座樓兩邊有自動導航失控裝置,船身用飛機鋁合金裝配起來,裡面既裝飾好細緻。
周百通 發表於 2009-10-5 15:59

精句!!
1037 發表於 2009-10-5 20:50:44 | 只看該作者
蓮容包兄,今年我地三狼都要同屋企過節,,冇時間來呀,冇玩一排,多左好多Q板船,紙扎郵輪 燈神都出來呀 ,呀容,隻帆船係咪你架,好底B呀,裝把風扇係後面 ,不過我post番前年D相介下佢地先
http://bbs.rc-e ...
jackyming. 發表於 2009-10-5 12:22

真係冇口德
1037 發表於 2009-10-5 20:51:38 | 只看該作者
果條帆船友可能係屯門池睇場,睇足成日,仲買左打西餅食,聽講佢係鴨寮街賣風扇,叫(風扇大王)
jackyming. 發表於 2009-10-5 16:15

唔知就唔好話人
seeman 發表於 2009-10-8 19:39:37 | 只看該作者
唔知就唔好話人
1037 發表於 2009-10-5 20:51

果隻Q板sar唔知邊個呢,成個四不像甘,唔知係味你呢,師兄
seeman 發表於 2009-10-8 19:43:43 | 只看該作者
紙扎郵輪,係味7月14黎呀果日,唔係中秋夜黎架
superchucu 發表於 2009-10-8 19:48:18 | 只看該作者
隻郵輪幾令喎
bigcar 發表於 2009-10-8 20:21:47 | 只看該作者
風扇安裝係風帆架船度...令我想起太陽能電筒.......
seeman 發表於 2009-10-8 23:37:25 | 只看該作者
bigcar 發表於 2009-10-8 20:21

達文西又一傑作
jackyming. 發表於 2009-10-9 12:59:59 | 只看該作者
bigcar 發表於 2009-10-8 20:21

太陽能電筒
http://www.youtube.com/watch?v=EcMe83p0bhY
jackyming. 發表於 2009-10-9 13:10:42 | 只看該作者
果隻Q板sar唔知邊個呢,成個四不像甘,唔知係味你呢,師兄
seeman 發表於 2009-10-8 19:39

9成9啦,講下笑都咁大反應,仲唔係佢咩,平時又冇post自已D船出來 ,驚比人笑 ,好野怕咩post出來比人睇呀