RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1852|回復: 5
打印 上一主題 下一主題
收起左側

GT01 好唔好?

sfdo 發表於 2010-1-11 13:17:23 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
我有諗過玩12仔。(油車例外)
但普遍12仔大齒外露又貼地,嫌佢小小唔平o既路都唔行得。(如 天水圍公園個場,一鏟石摶 差速 大機會 KO)

年幾前,o係 畏高 見有架 1/12 波子 ~$7xx,車架 係 GT01 Buggy 之類,密封波箱、車底離地有返一定距離,一定合我要求。
但似乎唔覺有人玩。
大家有冇諗過玩呢架?
唔知架車零件易唔易 買/訂?
佢係行 370 摩打,唔知會唔會好腳軟呢?
silvavisil 發表於 2010-1-11 14:32:35 | 只看該作者

我有個uncle有玩緊,但係自己玩囉... 12仔都多人玩返.橫州多人玩spada09 ,NT1,FW05w,05r,VoneS-S3,3R and 12仔㗎. (1:5 + 1:8)電單車fans又有~ buggy  來唔來都人飛吓. 最緊要係橫州無啲死飛仔同人人都好幫得手.~
徐咗入場玩,橫州最好玩! http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=158613&extra=page%3D1
 樓主| sfdo 發表於 2010-1-12 08:20:52 | 只看該作者
8:00pm-2:00am 時間未必o岩我。
問題係o個度好似冇通宵車搭。
louis-wei 發表於 2010-1-12 23:15:24 | 只看該作者
我都想買E架車啊,但是唔知E架車會唔會好甩
 樓主| sfdo 發表於 2010-1-13 13:05:23 | 只看該作者
4# louis-wei
GT01 係後置摩打。我估,起步比 一般12仔(中置摩打) 穩定,但入彎較易打白鴿轉。
wat.the.fun? 發表於 2010-1-13 13:24:16 | 只看該作者
too slow!
just for fun,if upgrade to brushless