RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: 山久和也
打印 上一主題 下一主題
收起左側

買dee電子野(終於買到啦)

樓主| 山久和也 發表於 2010-4-26 16:47:15 | 只看該作者
回復 20# 葉生
BUT~~C兄~可唔可以用ga??!!~~因為想用住先~thx
葉生 發表於 2010-4-26 16:58:13 | 只看該作者
玩到....但因為有需要調教獨立呔角同埋油門大細......
所以你需要換控......
到你出黎睇我地玩一次...就知玩dee好多要求.....
最基本....平衡同呔已經冇得走....
jf813 發表於 2010-4-26 17:18:24 | 只看該作者

x2  motorcycles need a lot of adjustment to make it run properly.  It will work but makes the bike very hard to drive.......
 樓主| 山久和也 發表於 2010-4-26 18:32:57 | 只看該作者
諗到控,原來仲欠receiver=.=。if change 控,買邊隻好(要平)。
大野 發表於 2010-4-26 23:03:56 | 只看該作者
耍平都有好多, 睇您咩筆值. 但我覺得3PK最好, 我地有幾個快車手都用緊.
葉生 發表於 2010-4-27 09:25:19 | 只看該作者
二手3pk + spektrum module + receiver.....大約千頭
夠晒用....
 樓主| 山久和也 發表於 2010-4-27 18:49:31 | 只看該作者
回復 26# 葉生
C兄~~有冇朋友想SELL...介紹來@_@~
大野 發表於 2010-4-27 21:11:29 | 只看該作者
一街都係啦...最好收支2.4g