RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2781|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Twins cars !!!FW 05 R

nghoming 發表於 2010-5-16 07:21:46 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
nel3838 發表於 2010-5-16 07:46:30 | 只看該作者
POWER POWER .   WOW WOW .. nice...
Andrewkwan 發表於 2010-5-16 07:53:12 | 只看該作者
nice ...
chub 發表於 2010-5-16 08:04:04 | 只看該作者

支持!我都係05+,但改下改下而家變左05R
呢架車都好快!師兄請問你用咩偈?我用os tz p3
RC-EVO 發表於 2010-5-16 08:46:46 | 只看該作者
nghoming兄~兩架車都很新很正~
其實有否想過改埋油壓板呢?

另外:見到你兩副都係sts之前又問STS D12EX ENGINE.副計都ok又底玩.不難set,容易著.
http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=172714&highlight=

裡面有師兄答過(run機後拆支"架冷"出嚟,攞去代理換個支)但答完又del左.
以我所知是可拿去換的..
因sts在雜誌說:架冷原材料出現問題(係黑色架冷)可能會導致斷裂,所以可拿去免費更換.
chanyukheizero 發表於 2010-5-16 08:50:03 | 只看該作者
回復 5# RC-EVO

呢架車幾錢
出面仲難唔難搵
RC-EVO 發表於 2010-5-16 08:54:25 | 只看該作者
回復 6# chanyukheizero

請你看看.
http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... mp;highlight=05%2BR
 樓主| nghoming 發表於 2010-5-16 09:18:06 | 只看該作者
THIS CAR I BUY A LONG TIME LA , SO I FORGOT THE PRICE !
I FEEL THIS CARS AND THIS ENGINE IS GOOD , I PLAY IT IN WAN CHI
THIS ENGINE IS GOOD , CHEAPER AND FUN
 樓主| nghoming 發表於 2010-5-16 09:20:12 | 只看該作者
回復 4# chub

WHERE YOU PLAY IT AR CHING ??
chub 發表於 2010-5-16 10:28:27 | 只看該作者
回復 9# nghoming

我係橋底人,睇你相中既地方都似係橋底?
我仲有個朋友玩06,就啱一齊玩?大家都係軸車一定好好玩!
 樓主| nghoming 發表於 2010-5-16 11:29:03 | 只看該作者
OKOKOK
I WILL GO TO PLAY TODAY AR
ARE YOU OK ?
chub 發表於 2010-5-16 11:42:38 | 只看該作者
唔得呀!開緊工!