RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2377|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手加入 $3000

tony141111hk 發表於 2010-5-28 22:26:39 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
all of Ching

新手加入 $3000 ( 全套 )
想玩京商Dee
可以買到什麼 ? 有咩好介紹 ?
想要三件頭,因遲下想換摩打
山久和也 發表於 2010-5-28 23:51:27 | 只看該作者

我買買埋埋差唔多E個數~~車一架~~電子野:S9650 SERVO 35A ESC 8800KV MOTOR+車一D 零件,例如:尾膽~尾油壓..仲有一D PARTS....另外仲可以BUY埋油~~我自己另外BUY埋2手控~...差唔多啦~~可能比你GE BUDGET會出左少少..IF你有"親"控..就唔使咁多TIM~~可以用係其他方面@@
 樓主| tony141111hk 發表於 2010-5-29 07:43:48 | 只看該作者
搖控加接收有咩好介紹??
葉生 發表於 2010-5-29 09:37:00 | 只看該作者
因為車架限制左.....
所以接收越細越好.....
你可以用spektrum細接收/ko細接收/sanwa細接收都得....
3pk/4pk既604...(但係因為size比較大...所以安裝位會好tight)
控就睇你自己喜好...冇一定....但玩dee多d微調....
所以要一d高階既控會好d....
例如3/4pk...sanwa M8/11.....KO EX-1/EX-10 (最好係UPGRADE版...冇咁易JAM)...SPEKTRUM 3R都可以.....
00zero 發表於 2010-5-29 13:29:54 | 只看該作者
KT18玩唔玩到?
pig 發表於 2010-5-29 15:50:58 | 只看該作者
i sell for you~~
my bika 99%new
 樓主| tony141111hk 發表於 2010-5-30 08:06:07 | 只看該作者
葉生 發表於 2010-5-30 10:09:42 | 只看該作者
回復 5# 00zero

KT18...
DEE接收唔係用底板的......所以用唔到....
pig 發表於 2010-5-31 11:21:27 | 只看該作者