RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: pskyng
打印 上一主題 下一主題
收起左側

經佐敦谷管理處証實. 9月5日 佐敦谷車場 ""沒有" 暫停開放這回事.

關閉 [複製鏈接]
ericchunkit 發表於 2010-9-1 18:45:54 | 只看該作者
回復 6# dickytai

有人想'封場'自己玩晒
SO CHEAP LORRRRRRRRRRRRRRRRR
好自私!!!WANKER
abcde 發表於 2010-9-1 18:50:07 | 只看該作者
回復 14# go2usie
如果有平時星期日概人流量....想信那測試不大可能完成

我不大反對比賽...可看到高手的技術...但如果另到一些不是玩比賽的大眾(我相信現在應該還是很多人只想玩樂..不大相燒銀紙)..這場地用來給公眾玩樂..還是給高手們鬥車....我想還有代看日後發展了
com1010hk 發表於 2010-9-1 18:58:49 | 只看該作者
等我星期日去玩

逼爆個場先
B仔 發表於 2010-9-1 19:02:09 | 只看該作者
請各版友等侯有關方面回應再作討論,以免變為罵戰..
希望係大帽山賽車班大佬會以這樣的方式樣宣佈: 封路作賽道的時間, 好等我的老爺車可安全地慢慢上山
cbr3308 發表於 2010-9-1 20:10:23 | 只看該作者

咁點解 你講我就要信= =? 呢  好似你係到 吹水多D  你又唔係D咩人 做咩係工房講ED野 唔好意思多事人
2818627 發表於 2010-9-1 20:12:43 | 只看該作者
咁點解 你講我就要信= =? 呢  好似你係到 吹水多D  你又唔係D咩人 做咩係工房講ED野 唔好意思多事人
cbr3308 發表於 2010-9-1 20:10

你咪唔好信law 你慢慢係屋企等啦
cbr3308 發表於 2010-9-1 20:14:09 | 只看該作者
我做咩要係企屋等= = 你有病???
2818627 發表於 2010-9-1 20:15:27 | 只看該作者
我做咩要係企屋等= = 你有病???
cbr3308 發表於 2010-9-1 20:14

我地星期日去玩lu~~~~你玩手指啦~
cbr3308 發表於 2010-9-1 20:17:43 | 只看該作者

我問你係唔係有病啊= = 又話自己去玩 又叫人玩 手指 唔通你玩搖控車 用口玩??
cbr3308 發表於 2010-9-1 20:20:16 | 只看該作者
我要出街啦 你慢慢位係電腦前 慢慢等同玩手指 ...........仲有 用口玩 車  哈哈
kcchan 發表於 2010-9-1 20:37:07 | 只看該作者
Based on the information gathered by C-hings Rcray, Pskyng, 3rock3rock, the posts indicated by C-hings ChxxxChxxx and kkxxxxx could amount to criminal offence.

The integrity of the two C-hings and of this Web site has almost gone bankrupt!

I take this opportunity to thank C-hings Rcray, Pskyng and 3rockrock for their work.
cbr3308 發表於 2010-9-1 20:37:17 | 只看該作者
今天至電 佐敦谷公園管理處查詢 (電話: 23422241 )9月5日佐敦谷車場"需要進行場地設備測試將暫停對外開放"情 ...
pskyng 發表於 2010-9-1 17:18

我又想問下佢講 [  管理公司是有要請相關 rc 會人仕當日進行"測試 ] 測試 時唔封場咁點測試 ??又用把口 測試?__?
Bridgestone22 發表於 2010-9-1 21:26:13 | 只看該作者
差唔多九点半啦!有關方面重唔回應嘅?!
ryancmlam 發表於 2010-9-1 21:30:29 | 只看該作者
criminal offence
so serious bor.... just play rc jei....
金祖 發表於 2010-9-1 21:36:06 | 只看該作者
回復 34# cbr3308

真正測試果陣自然有『食蕉』主持公道嫁啦,問題係根本冇book場,有人當正自己book左場,果個係政府地方、公眾場地,如果真係book左,公園門口一定有通知板,人地打電話查詢,發佈結果,你就話人吹水,我覺得有病果個係你,你自己都可以打電話問,定係你無錢交電話費?不過我睇你個網名,你都係電單車友,得罪晒播,不過我講事實
93461612 發表於 2010-9-1 21:48:41 | 只看該作者
今個星期日早上9點至1點多吾多人玩架?
比利羊 發表於 2010-9-1 21:50:28 | 只看該作者
pskyng兄...一向說話忠懇, 實事求事!
如果想知真相, 不妨致電康文處.

今次事件, 牽涉公眾利益, 並不是口舌之爭,
如果你有上過聲稱9月5日在佐敦谷比賽的網站,
已經有好多人報左名.
如果比賽事情真的發生, 極有可能挑起公憤, 報警了事!
50270898 發表於 2010-9-1 21:58:03 | 只看該作者
星期日真係要帶埋花生去玩車~
不過今日星期三仲有幾日返兜
sunday 發表於 2010-9-1 22:39:57 | 只看該作者
pskyng ! 你條 RC 捷古華拉 !!

上次大搞 KWS 左翼消費主義自由化, 滿城風雨
今次重杰 ! 車會都斷正比你...
....你今鋪 成功 分化, 令本地主流賽車友 同 街飛黨既矛盾
浦面;

好樣的, 有夠看頭
我都要買你怕