RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1464|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

11月13日 鳳園-沙螺洞-九龍坑山 慢爬相

meko 發表於 2010-11-13 20:22:31 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
今日行死小弟啦...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
truckman 發表於 2010-11-13 20:42:07 | 只看該作者
回復 1# meko

matt play 4pl
MR.TAMIYA 發表於 2010-11-13 21:44:19 | 只看該作者
only you!?
4X4offroad 發表於 2010-11-13 21:49:51 | 只看該作者
行屎你個人定行屎你部車呀???
 樓主| meko 發表於 2010-11-13 21:53:05 | 只看該作者
回復 3# MR.TAMIYA

係呀

回復 4# 4X4offroad

兩樣都係啦, 石屎路多, 樓梯又多
4X4offroad 發表於 2010-11-13 21:59:21 | 只看該作者
回復 5# meko
有呀,噤你喺咪好像奥仔話齋要換SCX-10呢????
 樓主| meko 發表於 2010-11-13 22:08:25 | 只看該作者
回復 6# 4X4offroad

換就想換ga啦, 不過arm arm先買咗支控, 遲多三, 五, 七個月先啦~
4X4offroad 發表於 2010-11-13 22:32:47 | 只看該作者
唔怕21號再同我行過
oscarchoi 發表於 2010-11-14 00:40:41 | 只看該作者
後生仔唔怕行......................
貓仙人 發表於 2010-11-14 09:16:23 | 只看該作者
where can buy the "baby in car"?
4X4offroad 發表於 2010-11-14 12:45:35 | 只看該作者
where can buy the "baby in car"?
貓仙人 發表於 2010-11-14 09:16

我見到樓主都問吓响邊度可以買到Boby InCar
 樓主| meko 發表於 2010-11-14 13:07:04 | 只看該作者
回復 10# 貓仙人

回復 11# 4X4offroad

知得好似果時係紅x買車時佢送ga...LOL
達人 發表於 2010-11-14 13:17:02 | 只看該作者
貓仙人 發表於 2010-11-14 09:16

X星咪有囉,仲有日本新牌仔添
4X4offroad 發表於 2010-11-14 13:39:03 | 只看該作者
多謝你們題共,等我收早或放假去睇吓.
oscarchoi 發表於 2010-11-14 21:30:04 | 只看該作者
Matt 呢路多否山路可以玩到車呢???????
 樓主| meko 發表於 2010-11-14 21:36:19 | 只看該作者
回復 15# oscarchoi

上山段都叫ok, 只係多石屎路, 不過落山我就多数抬車, 接近全部都係楼梯
oscarchoi 發表於 2010-11-14 21:44:43 | 只看該作者
但睇你下山的路邊都可以玩到
X360 發表於 2010-11-14 22:31:31 | 只看該作者
好好玩咁
reedy0605 發表於 2010-11-18 23:34:01 | 只看該作者
回復 9# oscarchoi

nice photos