RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: vvti
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Hobbywing new stock firmware 110108_STOCK與101224_STOCK 程式的特別說明

seven 發表於 2011-1-28 13:02:44 | 只看該作者
buzzybee82 發表於 2011-1-28 13:21:10 | 只看該作者
新年期間你有無約friends去? 時間得既, 實JOIN你架!

(我去JV好快, 都唔洗半個鐘!)
seven 發表於 2011-1-28 13:02

我聽日(1pm)放工入去玩住等friends到.....新年約緊初三定初四去, 未confirm
其實都可以帶架tt-01落jv玩既......ta05就算了......打算賣.....唔想撞爛
極速 發表於 2011-1-28 13:23:02 | 只看該作者
我聽日(1pm)放工入去玩住等friends到.....新年約緊初三定初四去, 未confirm
其實都可以帶架tt-0 ...
buzzybee82 發表於 2011-1-28 13:21

why sell?
seven 發表於 2011-1-28 13:24:04 | 只看該作者
其實都可以帶架tt-0 ...
buzzybee82 發表於 2011-1-28 13:21

@@ TA05唔係你最愛?
buzzybee82 發表於 2011-1-28 13:33:55 | 只看該作者

打算換車
buzzybee82 發表於 2011-1-28 13:34:49 | 只看該作者
@@ TA05唔係你最愛?
seven 發表於 2011-1-28 13:24

打算賣車換417.....屋企無咁多位置放車......賣tt-01又唔值錢.....羅黎喪跑好過
再買多架老媽子見到肯定發癲
seven 發表於 2011-1-28 13:35:05 | 只看該作者

邊架邊架!?
buzzybee82 發表於 2011-1-28 13:41:00 | 只看該作者

417呀....t3 11太貴了.........見過有個ching大改架t3 11.....花左七千幾@@"
seven 發表於 2011-1-28 13:46:10 | 只看該作者
417呀....t3 11太貴了.........見過有個ching大改架t3 11.....花左七千幾@@"
buzzybee82 發表於 2011-1-28 13:41

係啦, X-Ray真係貴

我之後收架好少玩既BD5, 又可以一齊玩, 真係咁岩得咁Q,
hulix 發表於 2011-1-28 13:54:09 | 只看該作者
buzzybee82 發表於 2011-1-28 13:41

以原裝計417都貴T3 $500,有乜地方T3要改而417唔使改而令到總成本貴過417?願聞其祥!
buzzybee82 發表於 2011-1-28 14:04:51 | 只看該作者
以原裝計417都貴T3 $500,有乜地方T3要改而417唔使改而令到總成本貴過417?願聞其祥!
hulix 發表於 2011-1-28 13:54

哈~~~~我兩架車都無(我都希望有)......所以答你唔到.......不過我就係知買xray一定到最後洗得仲金
Marco明 發表於 2011-1-28 14:12:29 | 只看該作者
哈~~~~我兩架車都無(我都希望有)......所以答你唔到.......不過我就係知買xray一定到最後洗得仲 ...
buzzybee82 發表於 2011-1-28 14:04

xray物料耐用過孖星一倍有多.........417架車本身已經貴過t3......
我都唔係好明點解玩417會平d......我只係聽到大部份人話玩孖星要成日整車&parts好易爛....parts平又點.....但係要成日買.....條數根本就無少到
我都係建議你再爬多d文先買車
seven 發表於 2011-1-28 14:14:59 | 只看該作者
xray物料耐用過孖星一倍有多.........417架車本身已經貴過t3......
我都唔係好明點解玩417會平d......我 ...
Marco明 發表於 2011-1-28 14:12

Xray料應該真係耐用, 不過同係大撞, 只係無爛, 最後都要換, right?
seven 發表於 2011-1-28 14:16:24 | 只看該作者
哈~~~~我兩架車都無(我都希望有)......所以答你唔到.......不過我就係知買xray一定到最後洗得仲 ...
buzzybee82 發表於 2011-1-28 14:04

我諗佢地比較緊, 無乜撞 or 輕微撞, 孖星明顯無咁耐用

但同係一野大撞, 孖星散左, Xray無散, maybe淆, 都係要換吧?
buzzybee82 發表於 2011-1-28 14:21:43 | 只看該作者
我都唔係好明點解玩417會平d......我 ...
Marco明 發表於 2011-1-28 14:12

ching叫我刨文???我日日都係度刨架喎
我唔知t3有你所講幾㩒用㩒撞....
http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=201833&extra=page%3D1&page=2
只知shop價錢開緊咩價.....
算啦.....你有你xray.....我有我孖星......祝大家玩得happy~!!
Marco明 發表於 2011-1-28 14:30:55 | 只看該作者
Xray料應該真係耐用, 不過同係大撞, 只係無爛, 最後都要換, right?
seven 發表於 2011-1-28 14:14

yes....如果計大撞......我諗417 to車既機會率係比t3大一半....or 417會爛既parts都多d
當你孖星一件parts玩3個月唔爛要換(孖星出名易出虛位).....t3果件parts係玩到半年先要換咁解
xray換一次.....孖星就要換兩次......拎417貴左果$500出黎買定d xray parts......你計下玩到幾耐(唔計撞爛)
仲有要計大撞.....你買咩車既後果都係一樣
lung1 發表於 2011-1-28 14:32:45 | 只看該作者
buzzybee82 發表於 28/1/2011 01:41 PM

七千幾講緊連埋電子野呀?
淨車架xray t3011 32xx$,  417 38xx$
lung1 發表於 2011-1-28 14:35:35 | 只看該作者
yes....如果計大撞......我諗417 to車既機會率係比t3大一半....or 417會爛既parts都多d
當你孖星一件par ...
Marco明 發表於 28/1/2011 02:30 PM

我由416 轉玩t3011, parts 耐用程度真係差好遠...
你要撞既就咩車都爛....
tamiya 最大問題係新車幾排電已經虛.....
buzzybee82 發表於 2011-1-28 14:37:26 | 只看該作者
七千幾講緊連埋電子野呀?
淨車架xray t3011 32xx$,  417 38xx$
lung1 發表於 2011-1-28 14:32

yes (但唔計控)....呢位ching加左好多op件, 埋單要7千幾....肉痛
lung1 發表於 2011-1-28 14:39:06 | 只看該作者
yes (但唔計控)....呢位ching加左好多op件, 埋單要7千幾....肉痛
buzzybee82 發表於 28/1/2011 02:37 PM

417 唔包電子野架, 埋單唔只7千幾@@