RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: vvti
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Hobbywing new stock firmware 110108_STOCK與101224_STOCK 程式的特別說明

buzzybee82 發表於 2011-1-28 14:41:18 | 只看該作者

咁我攪錯左了.......應該唔包電子野......
(因為大家當時都聽到 o 晒咀)
Marco明 發表於 2011-1-28 14:55:06 | 只看該作者
咁我攪錯左了.......應該唔包電子野......
(因為大家當時都聽到 o 晒咀)
buzzybee82 發表於 2011-1-28 14:41

咁更加錯......唔計電子野有咩可能7千幾......就算買兩架t3都係6千幾.......
7千幾砌一架t3淨車 ???.......咁買一架t3+一架417咪仲好.......玩兩味
buzzybee82 發表於 2011-1-28 15:02:06 | 只看該作者
咁更加錯......唔計電子野有咩可能7千幾......就算買兩架t3都係6千幾.......
7千幾砌一架t3淨車 ???.... ...
Marco明 發表於 2011-1-28 14:55

咁我又真係唔知喎.....架車又唔係我既.....你咪當我吹下水算羅.....有乜好深究
都係個句.......我要買得開心玩得開心!!
hulix 發表於 2011-1-28 15:21:57 | 只看該作者
啱!最緊要係買得開心玩得興奮!
都係討論返turbo mode la.....
seven 發表於 2011-1-28 16:08:04 | 只看該作者
咁我又真係唔知喎.....架車又唔係我既.....你咪當我吹下水算羅.....有乜好深究
都係個句....... ...
buzzybee82 發表於 2011-1-28 15:02

無錯, 我地都係收歛下好, 成日"騎劫"左人地個POST  
seven 發表於 2011-1-28 16:11:38 | 只看該作者
啱!最緊要係買得開心玩得興奮!
都係討論返turbo mode la.....
hulix 發表於 2011-1-28 15:21

係既!

HW software 既parameter真係好多變化!!!
SP果個岩我呢D懶人多D, (boost level = 1 - 8) 簡單!
41671 發表於 2011-1-28 16:15:03 | 只看該作者
我由416 轉玩t3011, parts 耐用程度真係差好遠...
你要撞既就咩車都爛....
tamiya 最大問題係新車幾排 ...
lung1 發表於 2011-1-28 14:35

咁你而家玩416定2011先.....
我覺得T3真係好難出灣
lung1 發表於 2011-1-28 16:15:55 | 只看該作者
咁你而家玩416定2011先.....
我覺得T3真係好難出灣
41671 發表於 28/1/2011 04:15 PM

41671 發表於 2011-1-28 16:17:15 | 只看該作者

我呢邊有幾架2011都出唔到灣.....
但係入灣又入唔到....
點搞好~
buzzybee82 發表於 2011-1-28 16:57:05 | 只看該作者
樓主....對唔住!!哈哈.....成日俾我地變左做吹水區
kkchung 發表於 2011-1-30 19:53:32 | 只看該作者
岩岩睇到CHing份document了, 都唔太明...
boost timing & turbo timing 個配搭好多組合呢....
seven 發表於 2011-1-28 10:58

希望看得明我寫什麼,這只是簡說。
http://kkchung.pixnet.net/blog/post/28242065