RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 小步
打印 上一主題 下一主題
收起左側

國產hurrcan 50

cnights 發表於 2006-8-27 02:53:02 | 只看該作者
原帖由 小步 於 2006-8-27 02:30 發表
咁我衰羅...  幫你收架機 冇check清楚, 欠左你一世tim 啦.

真係, 幫你架咋,賺你450架450se蚊 比你唱一世.

haha...那些你應該收的....教到我現在都未識飛...

另外,當日我是真心當你是朋友,到今日攪成如此...真是因為錢問題,定是誠信問題...當日我都講了....朋友同你單對單都要自吹自雷,講大話,騙到一時,騙唔到一世.

我都是那句...錢冇話唔俾你賺,如果你記得買機時我有冇同你講價??記得我只是關心咩嗎???就是你是不是教我飛....到我換油機時,你又記不記得問你咩??又是這句a...

去到現在,冇氣去打la...同2隻牛去比力...我真是有心冇力, 但都要講,你自己想清楚,y個個人都如此講自己la.

to清清:

我唔知他同你講了咩.不過我講的野真是事實,而有些野更是他在msn講你的,我只可以講在他眼中只有錢,冇朋友ga. 你之前都見,他可以在其他論壇數臭c傳,而又不敢在此直說,可知此人性格. 當日你在heha中講了好多野,我在此都要thx你, 我唔知咩原因你之後冇出聲,不過經過今日,我明白了. 我由第一日玩heli到今日,我都是對事唔對人,可能有時言語上會得罪好多人,但是個個都好易一笑至之, 之後可以冇野,但是他真是一次又一次利用朋友...我真是估唔到同他收場是如此....

希望你明白...

to sky:

都是那句,今日如有得罪,多見諒,小弟只是以事論事.
skylam 發表於 2006-8-27 03:22:31 | 只看該作者
傻喇有咩得罪我...哈哈...講O下直昇機.....大家傾完就算喇.....以前有咩O既唔好記住喇...各有各...開開心心玩O下機仲好喇..